6. kolo
11.09.2022 17:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Freiburg remizoval 0:0 s Borussií, přesto je na druhém místě

Bundesliga má po šesti kolech překvapivého lídra a i na druhém místě je celek, který byste tam rozhodně nečekali - SC Freiburg. Domácí přitom v nedělním zápase s Mönchengladbachem nevyhráli a dokonce nevstřelili ani jeden gól, ovšem remíza 0:0 k senzačnímu umístění postačila.

Bezbrankový výsledek většinou evokuje herní nudu, ale tady to neplatilo. První poločas byl na brankové příležitosti poměrně bohatý, jejich nakládání s nimi ale bylo trestuhodné.

Mönchengladbach měl v prvním poločase více ze hry a Thurama hned několikrát vychytal brankář Flekken. I na druhé straně se činil legendární Sommer, když tak tak balón při střele Daniela-Kofiho Kyereha vykopl. Ve 24. minutě se zase zachoval sobecky Gregoritsch, který se rozhodl nepřihrávat lépe postavenému spoluhráči a v nadějné pozici akci zadrbal. Borussia musela ještě v prvním poločase sáhnout ke střídání a zraněného Neuhause nahradil Ngoumou.

Po změně stran šancí ubylo, přesto se bylo na co dívat. V 64. minutě vyboxoval Flekken pumelenici Koného a na druhé straně pořádně protáhl Sommera Doan. To už se utkání přehouplo do své závěrečné čtvrthodiny. Freiburg a ani hostující Hříbata se prosadit nedokázali a utkání skončilo 0:0. Paradoxně to Freiburg nemusí mrzet, protože po šesti kolech mu patří druhé místo. Pokud jde o Borussii, ta je osmá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele