23. kolo
04.03.2023 15:30 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Opel Arena, Mainz

Reportáž

Leandro Barreiro a Stefan Bell (© AFP)

Hoffenheim prohrál v Bundeslize pošesté v řadě, Mohuč vyhrála díky jediné brance Barreira

Trápící se Hoffenheim prohrál v Bundeslize pošesté v řadě. Mohuč ukázala, že aktuálně je v daleko lepší pohodě, a díky jediné brance Leandra Barreira urvala na své konto čtvrtou výhru za sebou. Pár sporadických střel sice na domácí bránu směřovalo, jinak ale tým ze Sinsheimu svého soupeře moc často neohrozil. Jeho porážka se tak nejevila jako nespravedlivý scénář.

Jako první se střelecky osmělili domácí, a to prostřednictvím Caciho, nicméně jeho pokus pravačkou neměl moc šancí na úspěch, brankář Baumann zkrátka pohotově zasáhl. V o dost lepším postavení se následně ocitl Barreiro, jenže trefil pouze bránícího Akpogumu, přičemž k dorážce se následně dostal Ajorque, avšak jeho zakončení, tečované obráncem Kabakem, skončilo pouze v zámezí.

Ve 33. minutě se už každopádně Mohuč dočkala zaslouženého vedení. Fernandes zaslal centr od rohového čtvrtkruhu do vápna na zcela nehlídaného Bella, jeho dělovku z blízkosti polapil Baumann, míč ovšem vyrazil pouze k Barreirovi, a ten již v pohodě doklepl za brankovou čáru. Hoffenheim v útoku i nadále tápal, a to až do samotného konce utkání. Mohl být navíc rád, že třeba trefa Ingvartsena nakonec neplatila, protože předtím se jeho spoluhráč da Costa zjevil v ofsajdu.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele