18. kolo
09.01.2022 17:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Bochumi (© AFP)

Bochum prodloužila krizi Wolfsburgu, jediný gól vstřelil Pantović

V neděli se potkaly také dva sousedé z dolní poloviny tabulky - Vfl Bochum a Vfl Wolfsburg. V nepříliš záživném utkání padla jen jedna branka a to do sítě brankáře Castellese. Autorem vítězné hlavičky se stal Miloš Pantović.

Pro Vlky z Wolfsburgu to byla už šestá porážka v řadě. Na druhou stranu je nutné podotknout, že se v Bochumi představili v oslabené sestavě.

Domácí měli od začátku navrch, ale k ničemu to nevedlo. První poločas nabídl jen jeden zajímavý okamžik a postaral se o něj hostující tým. Baku si dobře navedl balón ke střele a i s pomocí teče prosvištěl jen těsně vedle branky. V této době už Wolfsburg vyrovnal hru, ale o atraktivitě utkání nemohla být řeč.

A obraz hry se ve druhém poločase nezměnil, i když s šancí konečně přispěchali o domácí, ale Losill hlavičkoval jen do náruče Casteelse. V 65. minutě to konečně přišlo. Parádní centr z pravé strany vykouzlil Holtmann a hlavičkující Miloš Pantović poslal Bochum do vedení. Vlci měli na odpověď půlhodiny, ale vzhledem k jejich nulové potenci to bylo irelevantní.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele