5. kolo
18.09.2021 15:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Opel Arena, Mainz

Reportáž

Dominik Kohr z Mainzu v souboji s Kevinem Schadem z Freiburgu (© AFP)

Mohuč podruhé za sebou remizovala, tentokráte s Freiburgem

Svěřenci Bo Svenssona navazují na jarní výkony. Díky tomu mají na kontě po pěti kolech deset bodů, což za současné konstelace stačí Mohuči na pohárové příčky. To samé platí pro devítibodový Freiburg, který zatím opět zvládá i duely s papírově silnějšími soupeři.

Tentokrát se rovněž více věřilo domácímu celku, ale první pokus si vypracovali hosté. Sallaiova hlavička však nebyla z nejpřesnějších. V dalších minutách se hra přerušovala kvůli faulům. Až závěr úvodní dvacetiminutovky přinesl tři nepřesné pokusy. Dva měl na svědomí Kevin Schade, ten třetí pak jeho protihráč Ádám Szalai.

Další šance patřila Stefanu Bellovi, jenže se poněkud ukopnul. Tečku za úvodním dějstvím učinil rovněž nepřesným zakončením Janik Haberer. Ve druhé půli neuběhlo z časomíry ani 120 sekund a Szalai musel kvůli zranění ze hřiště. Místo něj přišla na hrací plochu adekvátní náhrada v podobě Karima Onisiwa, leč v tomto střetnutí zkrátka forvardům nebylo přáno.

Těsně před vypršením úvodní hodiny hry šel Jonathan Burkardt sám na brankáře Marka Flekkena, který svůj tým zachránil od pohromy díky výbornému reflexivnímu zákroku nohou. Deset minut poté střílel v pádu Onisiwo, takže nikoho nepřekvapilo, že z tohoto mráčku nezapršelo. Poté si hlasitě oddychnul Nico Schlotterbeck, že jeho faul nebyl oceněn druhou žlutou kartou.

V poslední desetiminutovce byla k vidění ještě na každé straně jedna zajímavá příležitost, ale protože se neujala ani jedna, skončilo utkání bezbrankovou remízou. Die Nullfünfer za týden zajíždějí do BayAreny v Leverkusenu, kde naposledy vyhráli v roce 2017. Freiburg přivítá na vlastním stadionu Augsburg, před kterým má po pěti kolech čtyřbodový náskok.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zde nevěřím vypsanému kurzu. Zkusím tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Muj favorit neProhrál ok.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele