25. kolo
06.03.2022 17:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Hoffenheimu (© AFP)

Hoffenheim je čtvrtý! Z Kölnu veze nejtěsnější vítězství

Dobrou formu znovu potvrdil Hoffenheim, který vyhrál na půdě 1. FC Köln. Jedinou branku zápasu vstřelil po hodině hry Stefan Posch. Domácí mohli v závěru zápasu vyrovnat, ale jejich šance zůstaly nevyužity.

Hoffenheim měl už v prvním poločase jednoznačně navrch, ovšem šance, které si vypracoval, nedokázal proměnit. Po čtvrthodině si obrana Kölnu poprvé oddechla, když byl Bebouovi odmáván ofsajd. Stejný hráč za chvíli nebezpečně hlavičkoval mimo a gólem neskončila ani třetí velká příležitost.

öln se poprvé přihlásil o slovo až ve 34. minutě a s ranou Modesteho neměl Baumann větší problémy. Těsně před koncem poločasu pak zazdil další tutovku, když tentokrát ve vápně trestuhodně přestřelil.

Na začátku druhého poločasu orazítkoval brankovou konstrukci Bebou a skóre se konečně změnilo až v 62. minutě. Nejprve nebyl kvůli ofsajdu uznán gól Modestemu a o dvě minuty později si naskočil na táhlý centr Stefan Posch a hlavou poslal Hoffenheim do vedení.

Hoffenheim se dostal do ráže a další příležitosti na sebe nenechaly dlouho čekat. Schwabe předvedl proti Kramarićovi skvělý zákrok a zanedlouho trefilo TSG další tyč! Köln si v závěru vytvořil tlak a nechybělo moc, aby srovnal stav. Hlavičku Anderssona zlikvidovala hostující defenziva, zatímco Lemperleho hlavička z bezprostřední blízkosti skončila vedle. Hoffenheim nejtěsnější náskok udržel a ze Severního Porýní-Vestfálska veze tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2,66-3,46-2,51. Budou mě zajímat upravy kurzu a následně jestli bude mít book pravdu. Tyhle zápasy on zvládá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdopak ho donutil snížit kurz na dvoječku o 12 setinek????

Reagovat
DidusIneptus

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele