21. kolo
14.02.2021 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Wolfsburg s Mönchengladbachem bez branek, blíže k výhře měli domácí

Wolfsburg v jednom z nejsledovanějších zápasů 21. kola Bundesligy bezbrankově remizoval s Borussií Mönchengladbach. To znamená pro "Vlky" propad o jedno místo v tabulce, Gladbach naopak drží krok s Dortmundem.

Wolfsburg je po zisku jednoho bodu čtvrtý a na třetí místo se dostal Frankfurt, který má sice stejně bodů, avšak lepší gólový rozdíl. Mönchengladbach je s třiatřiceti body na sedmém místě a na Dortmund ztrácí rovněž pouze gólový rozdíl.

Do první velké šance zápasu se dostal domácí Wolfsburg, který byl také mírným favoritem. V 8. minutě zahrával volný přímý kop z pravé strany Arnold a následnou hlavičku Mbabua vychytal Sommer. Ve 32. minutě pak běžel úplně sám na bránu Weghorst, který však střílel pouze těsně vedle a vzápětí se ukázalo, že i kdyby se mu podařilo skórovat, stál v ofsajdu.

I ve druhé půli diktoval Wolfsburg tempo hry a Mönchengladbach se do žádné větší šance nedostal. V 63. minutě po centru z rohového kopu nadějně hlavičkoval Brooks, míč však skončil pouze na tyči. V 73. minutě zahrozili domácí znovu z rohového kopu, tentokrát Mbabua vychytal Sommer.

Možná největší šanci si Wolfsburg vypracoval v nastaveném čase zápasu, kdy velmi nadějně střílel Schlager, který už se radoval z gólu, avšak míč nakonec skončil pouze těsně vedle. Zápas tedy skončil bezbrankovou remízou, se kterou můžou být určitě spokojenější v Mönchengladbachu, kterému se nepodařilo dostat se do hry a na rozdíl od svého soupeře bránu protivníka během celého zápasu v podstatě neohrozil.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
tlaci

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele