21. kolo
13.02.2021 15:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Luca Netz (© AFP)

Zápas mezi Stuttgartem a Herthou vítěze nepoznal

Domácí šli sice v závěru úvodního poločasu do vedení. Jenže v poslední desetiminutovce řádné hrací doby o něj přišli. Pro oba celky remíza vlastně nic neřeší. VfB zůstávají ve středu tabulky, kdežto Stará dáma má na první nesestupové příčce jednobodový náskok. Nutno ovšem podotknout, že Bielefeld zatím neodehrál všech jednadvacet kol.

První dobrý pokus si připsal na konto už ve 3. minutě Dodi Lukabakio. Bohužel pro něj a pro celou Herthu o kousek minul. Pak přišla řada na domácí. Z narážečky Watarua Enda se Sašou Kalajdžićem ale nic nebylo. Erik Thommy měl ve dvaadvacáté minutě ke gólu přeci jen blíže, jenže jeho střela skončila na boční síti.

Ve 34. minutě se musel činit Rune Jarstein, když po rohovém kopu výtečně zlikvidoval hlavičku Konstantinose Marvopanose. Následně hned dvakrát zahrozil Saša Kalajdžić. Nejprve stejnou částí těla jako krátce před ním jeho řecký kolega, a potom to zkusil nohou. Dočkal se však až svým třetím pokusem, který si schoval na nastavený čas. Borna Sosa se chopil rozehrávky standardní situace. Jeho centr směřoval za obranu, kde balon procedil hlavou pod brankáře do brány rakouský spoluhráč - 1:0.

Rozhodčí Harm Osmers si šel ještě zkontrolovat, jestli se náhodnou nejednalo o ofsajd. Nicméně tenhle "šatňák" platil. V 59. minutě měl Dárdaiův výběr hodně blízko k vyrovnání. Matheus Cunha se zbavil Atakana Karazora. Následně přehodil Gregora Kobela, jenže na brankové čáře skvěle zasáhnul Waldemar Anton.

Pak se konečně připomněl Silas Wamangituka Fundu, jenže jenom potvrdil, že tohle nebyl jeho zápas. Nepřekvapivě byl záhy vystřídán. Jenom z lavičky tedy sledoval, jak se v 82. minutě podařilo hostům vyrovnat. Centr Samiho Khediry propadnul až k Lucovi Netzovi. Tomu se střela z první nepovedla, nicméně balon stihnul doběhnout a před Antonem ho dopravil na místo určení - 1:1.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele