4. kolo
18.10.2020 18:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Unionu Berlín (© AFP)

Schalke remizovalo s Unionem, blíže ke třem bodům měli hosté

Zápas Schalke s Unionem Berlín uzavřel čtvrté bundesligové kolo remízou 1:1. Více gólových šancí si vypracovali hosté, oba góly padly po střele hlavou.

Do první větší šance zápasu se dostal ve 21. minutě hostující Bülter, který si naskočil na centr Beckera, ale situaci uhasil svým obranným zákrokem Ludewig. A hned z následného rohu si Union vypracoval další šanci, tentokrát po centru z rohu nadějně střílel Prömel, avšak jeho střelu vykryl brankář Rönnow. Ve 31. minutě zahrozili také domácí, střela Ramana však pouze těsně minula levou tyč. První poločas tedy skončil bez branek.

Na začátku druhé půle Union potvrdil svou herní dominanci z prvního dějství, když v 55. minutě skóroval Friedrich hlavou po ostrém centru kapitána Trimmela.

A v 60. minutě mohli jít hosté do dvougólového vedení. Po líbivé kombinaci se míč dostal až do pokutového území Schalke, ve kterém si ho přebral Lenzo, jenž vystřelil k bližší tyči a brankář Rennöw musel vytáhnout solidní zákrok ke zneškodnění tohoto pokusu.

V 69. minutě zahrávalo Schalke rohový kop. Omar Mascarell centroval do pokutového území Unionu, kam si na přední tyč naběhl Paciência, jenž míč pouze lízl hlavou, avšak i to stačilo na jeho usměrnění mezi tři tyče a vyrovnání na 1:1.

Zápas výsledkem 1:1 i skončil. Zajímavostí je, že výsledkem 1:1 skončily ve čtvrtém bundesligovém kole hned čtyři z devíti zápasů.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele