26. kolo
21.03.2021 18:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Freiburg vyhrál nad Augsburgem a živí naději na poháry

Freiburg dokázal v posledním zápase 26. kola bundesligy vyhrát nad Augsburgem 2:0. Oba góly padly v druhém poločase a výsledek přiblížil Freiburg k šanci utkat se o evropské poháry.

Freiburg je po šestadvaceti odehraných kolech se sedmatřiceti body osmý a na šestou příčku, která zajišťuje účast v evropských pohárech, ztrácí tři body. Augsburg je s devětadvaceti bdy třináctý a na sestupové pásmo má náskok šesti bodů.

V zápase dvou jihoněmeckých týmů se do první velké šance dostali v 7. minutě domácí, avšak Santamaría střelou ve výskoku zasáhl pouze brankáře Gikiewicze. Ve 40. minutě mohl udeřit Augsburg, když po líbivé individuální akci střílel slovenský záložník Bénes, ale míč skončil pouze těsně nad.

To po výměně stran už se skóre měnilo. V 51. minutě prošel kolem čtyř protihráčů domácí Günter a nahrál Sallaiovi, který už neměl problém s uklizením míče k bližší tyči po zemi. V 58. minutě zabránil vyrovnání domácí brankář Müller, který vytáhl výstavní zákrok na střelu Khediry.

Razítko na výhru Freiburgu dali domácí v 79. minutě, když se po tyči Demiroviče z dorážky prosadil Lienhart, jehož postavení sice přezkoumával kvůli možnému ofsajdu videorozhodčí, avšak gól byl nakonec uznán. Do konce zápasu se již nic zásadního nestalo a tři body bere Freiburg.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele