17. kolo
20.01.2021 20:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Nils Petersen (© AFP)

Zápas mezi Freiburgem a Frankfurtem vítěze nepoznal

I proto, že Keven Schlotterbeck si patnáct minut před koncem vstřelil vlastní gól. V tabulce tak zůstává mezi oběma celky tříbodový rozdíl s minimální ztrátou na pohárové příčky.

Jako první se do listiny střelců zapsal už v 6. minutě Amin Younes. Po přihrávce Djibrila Sowa se šikovně obtočil kolem Manuela Guldeho a přízemní střelou k levé tyči zařídil pro hosty vedení - 0:1. Po následujících nemastných neslaných pětadvaceti minutách Streichovi svěřenci zásluhou Rolanda Sallaie vyrovnali.

Ermedin Demirović posunul na svého spoluhráče, který si sbíhal z pravého křídla. Obránci stihli přistoupit až poté, co obloučkem překonal Kevina Trappa - 1:1. V devětatřicáté minutě se musel Florian Müller činit jak proti pokusu Andrého Silvy, tak proti hlavičce Martina Hintereggera. Už do šaten se tedy šlo za nerozhodného stavu.

Hned po změně stran se na každé straně zrodila jedna příležitost. Daichi Kamada však selhal a to samé platilo pro pozdějšího smolaře Schlotterbecka. Druhý poločas tedy musel gólově "rozseknout" až Nils Petersen v 63. minutě, když se k němu ve velkém čtverci odrazil míč, který napálil z voleje Trappovým směrem. Brankář Eintrachtu na skákavou střelu nedosáhl - 2:1.

Krátce poté přišel na hřiště Luka Jović, avšak tentokrát do děje utkání výrazněji nezasáhl. Na rozdíl od zmiňovaného Kevena Schlotterbecka. Užuž to vypadalo, že obránce Freiburgu dokáže po Kamadově ráně udržet kulatý předmět před čárou. Nicméně nešikovný dopad zaskočil i gólmana Müllera - 2:2. V samotném závěru ještě zahrozil střídající Lino Tempelmann. Zařízení ale o kousek přestřelil.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele