13. kolo
19.12.2020 15:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Stefan Ilsanker (© AFP)

Frankfurt veze všechny tři body z Augsburgu

Na tohle klání určitě nebude v dobrém vzpomínat Raphael Framberger, jenž si dal vcelku nezaviněný vlastní gól, který se nakonec ukázal býti vítězným. Závěrečná Ilsankerova pojistka už v podstatě nic neřešila. Eintracht má díky tomu stále na dohled pohárové příčky, kdežto die Fuggerstädter nemusejí smutnit, jelikož zůstávají pozadu o pouhý bodík.

V 10. minutě pobídnul šikovnou přihrávkou Finnbogason kolegu Floriana Niederlechnera, který stoprocentní šanci zahodil. Oba zmínění hráči si do konce úvodní pětačtyřicetiminutovky připsali každé ještě po jedné střele. Jinak ovšem byli směrem dopředu o poznání aktivnější hosté, kteří si udržovali i větší procento držení míče.

Filip Kostić to zkoušel hned třikrát. Erik Durm rozezvučel tyč. André Silva i Amin Younes postrádali přesnost. Do šaten se tedy šlo za nerozhodného stavu. Po změně stran trvalo Finnbogasonovi pouhých třicet sekund, aby se znovu připomněl. Další Kostićův pokus kryl Rafal Gikiewicz. Poté se Richter marně snažil přelstít Kevina Trappa.

V 53. minutě centroval z pravé strany André Silva. Jeffrey Gouweleeuw chtěl míč odklidit do bezpečí, jenže ve skluzu proti vlastní bráně (!) nastřelil Raphaela Frambergera, od něhož se odrazil za brankovou čáru - 0:1. V 73. minutě to zprvu vypadalo pro FCA hodně nadějně, když došlo v soupeřově šestnáctce k pochybnému souboji mezi Tutou a Iagem. Rozhodčí Daniel Siebert však nechal pokračovat ve hře.

V 87. minutě našel Steven Zuber v ideálním prostoru Stefana Ilsankera, který z první stanovil konečné skóre tohoto střetnutí na 0:2. V příštím kole přivítá Eintracht na domácím stadionu silný Bayer Leverkusen, který první porážku v sezoně okusil až ve 13. kole. Augsburg se představí na RheinEnergie Stadionu v Kölnu.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele