1. kolo
19.09.2020 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Arminia ustála křest ohněm, z Frankfurtu veze bod

Eintracht Frankfurt na domácí půdě selhal. Jinak se totiž jeho urputně vybojovaná remíza s Arminií Bielefeld asi nazvat nedá. Hostující nováček se dokonce dostal do vedení po trefě Soukoua, na což o chvíli později reagoval kanonýr André Silva.

Konečně se po dlouhé době mohli na stadion ve Frankfurtu vrátit fanoušci. Samozřejmě jen v omezeném množství, ale vzhledem k půstu posledních měsíců je i šest tisícovek skvělá zpráva. A hráči ze sebe hodlali vydat to nejlepší, aby své fandy potěšili. Tento zápas se zrovna dvakrát nevyvedl Nathanu de Medinovi, který v dresu nováčka musel střídat už po třinácti odehraných minutách.

A nutno říct, že to byla dost možná nejzajímavější akce úvodní dvacetiminutovky. Jinak se především Eintracht, od něhož se čekal ofenzivní fotbal, dost trápil. Nevycházela mu finální fáze, ale celkově mu scházelo i více nasazení. Po Kostićově zajímavém centru od rohového praporku se k hlavičce propracoval Bas Dost, jenže zakončoval jen do brankáře Ortegy. Po dvaceti minutách se Kamada rozhodl pro centr na druhou stranu vápna, kde viděl kolegu Kostiće. Ten zakončoval z první, jenže mířil jen těsně vedle!

Obrovskou šanci spálil Eintracht po třiceti minutách hry. Tehdy se Bielefeld dopustil velké chyby v rozehrávce, brankářovu špatnou nahrávku získal Kamada a ihned vysunul nabíhajícího Andrého Silvu. Ten se dostal snadno za obranný val soupeře a přímo před brankáře Ortegu, jenže jeho až příliš efektní zakončení patičkou Ortega chytil.

Jinak toho první půle moc nenabídla. Jen tři minuty po změně stran se ale domácí málem radovali. Další roh rozehráli nakrátko, balon se dostal ke střídajícímu Barkokovi a ten vymyslel povedený centr. Obránce Hinteregger ale trefil jen břevno!

O šest minut později už se skóre měnilo. A to ve prospěch Arminie! Córdova narýsoval krásný pas mezi obránce na Cebia Soukoua a ten už krásným lobem překonal strážce svatyně favorita! Jenže tři body nakonec nebyly nováčkovi přány. Kostić totiž po hodině hry nacentroval před bránu, Dost míč prodloužil na Andrého Silvu a ten už se hlavou nemýlil. Stejný hráč mohl ještě na konci utkání strhnout vedení na stranu Eintrachtu, jenže to by musel Kamadovu přihrávku trefit lépe než jen do brankáře Arminie.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.com, goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
johnn

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele