21. kolo
14.02.2021 15:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Andre Silva (© AFP)

Frankfurt bere výhru nad Kölnem, oba góly padly až ve druhé půli

Frankfurtu dokázal potvrdit roli favorita a zvítězil poměrem 2:0 nad Kölnem. Oba góly vstřelil až ve druhém poločase.

Zisk třech bodů je pro hráče Frankfurtu doslova perfektní. Posunul se totiž na třetí míst, kde se v tuto chvíli nachází s devětatřiceti body. Zápas k dobru má však čtvrtý Wolfsburg, který je pouhý bod za Frankfurtem. Köln je naopak s jednadvaceti body čtrnáctý a řeší tak spíše sestupové starosti.

Favorizovaný Eintracht se dostal do první velké šance zápasu ve 24. minutě, avšak Kamada nedokázal zcela osamocen překonat brankáře Horna hlavou. I u další velké akce byl hlavním aktérem Kamada. Ve 41. minutě vyslal výtečnou přihrávku před bránu Kölnu, odkud však ve skluzu nedokázal skórovat Kostić.

V 55. minutě se podařilo Frankfurtu vstřelit gól, avšak byl posléze odvolán, jelikož VAR odhalil, že ještě před vstřelením branky se míč dostal na moment do zámezí. To však Frankfurtu vadit nemuselo, regulérní gól totiž vstřelil přibližně o tři minuty později. Tváří v tvář brankáři Hornovi se ocitl osamocený André Silva, který střílel do levé části brány.

Gól, který potvrdil, že všechny body zůstanou ve Frankfurtu, vstřelil v 80. minutě NDicka, který hlavičkoval za Hornova záda po centru z rohového kopu Kostiče. Zápas tedy skončil zaslouženě výsledkem 2:0 pro Frankfurt, hráči Kölnu toho na hřišti příliš nepředvedli.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele