24. kolo
07.03.2021 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zápas Arminie s Unionem přinesl bezbrankovou remízu

Nový kouč domácích Frank Kramer si na úvod svého angažmá tedy připisuje bod, ale situace v boji o záchranu bude s velkou pravděpodobností dramatická až do závěrečného kola. Stejně tak die Eisernen můžou i přes toto drobné zaváhání nadále pomýšlet na evropské poháry.

Utkání muselo být už po třech minutách přerušeno, jelikož po přímém kopu se srazili Andreas Luthe a jeho spoluhráč Julian Ryerson. Oba nakonec odehráli celých devadesát minut. Zmíněný gólman musel do akce ve 13. minutě, když vychytal Sergia Córdovu. Venezuelský útočník se po následné srážce musel nechat v závěru úvodní třicetiminutovky vystřídat.

Ve 33. minutě se poprvé osmělil jeho náhradník Andreas Voglsammer, nicméně jeho jmenovec mezi třemi tyčemi opět ukázal, že má svůj den. Ve 42. minutě ještě zahrávali hosté standardní situaci. Sascha Prömel prodloužil na zadní tyč, kde více než slibnou šanci propásnul Joel Pohjanpalo. Desetiminutové nastavení výrazné ohrožení té či oné svatyně nepřineslo.

Druhý poločas započal svou hlavičkou Marius Bülter. Ten samý fotbalista zkusil štěstí znovu v minutě sedmdesáté, jenže stejně jako kolega Petar Musa nějakých 120 sekund poté, Stefanu Ortegovi vrásky na čele nepřidal. Dvě finální možnosti patřily Keitovi Endovi, jenž dorazil na hrací plochu až po hodině hry, když zaujal místo po Ingvartsenovi.

Třiadvacetiletý japonský reprezentant stál dvakrát tváří v tvář muži v rukavicích, ale se svými zakončeními ani jednou neuspěl. Zvláště druhá šance z 81. minutě si přímo říkala o gól. Nestalo se, a tak hráči klubu z hlavního města Německa musí doufat, že se některý z nich střelecky prosadí za týden proti Kölnu. Bielefeld čeká nejprve středeční dohrávka s Werderem, a poté je na programu střetnutí v leverkusenské BayAreně.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
berliner

Tip 0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele