1. kolo
19.09.2020 15:30 CET
2 : 3
(1:2)

Reportáž

Andrej Kramarić (© AFP)

Dramatickou přestřelku v Kolíně nakonec ovládl Hoffenheim

Tak tohle byl skvostný závěr! Hoffenheimu se povedlo dát dva góly v nastavení obou poločasů a celkově tři branky. O všechny tři se postaral hrdina hostí, útočník Andrej Kramarić. Domácí Kolín kontroval dvěma trefami, ale právě nastavení utkání se mu stalo osudným.

Favorizovaní hosté spustili od začátku skvělou podívanou a nemohli si přát lepší start. Už ve čtvrté minutě si totiž otevřel střelecký účet v nové sezoně zkušený kanonýr Andrej Kramarić. Na začátku se urodila obrovská chyba obrany domácích. Brankář Horn nahrával kapitánovi Jonasovi Hectorovi, který chtěl balón svému gólmanovi vracet, jenže to pokazil a dal šanci Kramarićovi. Ten si v podobných momentech zpravidla ví rady, takže obešel brankáře Horna a zamířil do prázdné brány.

O třináct minut později mohl Kramarić zvýšit po samostatném úprku na brankáře Horna, jenže tentokrát trefil pouze jej. Vlastně identická situace nastala hned z dalšího útoku hostí, tentokrát se na Horna řítil Pavel Kadeřábek. Ani on ale neuspěl, Horn dokázal jeho ránu nohama vyrazit. A Kolín trestal. Po špičkovém centru Jannese-Kiliana Horna z levé strany do míče ve vápně trkl hlavou Sebastian Andersson a bylo vyrovnáno.

Hoffenheim se ale nechtěl smířit s bodem a zůstával dál aktivnější. Držel míč mnohem častěji na kopačkách a svého soka místy nepříjemně svíral. Když už se domácí viděli v šatně, naběhl si Andrej Kramarić na pas za obranu a ve vápně po souboji s Rafaelem Czichosem spadl. Sudí se ihned šel podívat na monitor a nakonec nařídil penaltu. K ní se sebevědomě postavil opět Kramarić a ani tentokrát se v šanci nemýlil - 2:1.

Kolín po změně stran přidal a další pas od Jannese Horna málem hlavou proměnil v další branku Andersson. Pak se oba týmy směrem dopředu odmlčely a znovu se ozvaly vlastně až v 80. minutě. To si míč na pravačku srovnal Slovák Duda a brankář Baumann jen se štěstím jeho ránu vyrazil. V 86. minutě už to ale domácím vyšlo. Hlavička Sebastiana Anderssona skončila na tyči, ale rychlý Dominick Drexler už se z dorážky nemýlil.

Přesto domácím jejich aktivita na body nestačila. Ve druhé minutě nastavení se totiž nahrnul do vápna Andrej Kramarić, zpracoval si míč a se štěstím jej poslal pod Hornovým tělem do sítě!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele