12. kolo
23.11.2019 15:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Schalke vyloupilo Brémy

Schalke jelo do Brém k zápasu dvanáctého kola Bundesligy jako mírný favorit a nakonec svou roli potvrdilo. Výhru 2:1 zařídili Harit s Ramanem, za domácí už jen snížil Osako.

Hosté byli od začátku aktivnějším celkem a po necelé půlhodině hry měli dvě velké šance. Nejprve Harit nedokázal sám před gólmanem zakončit, o dvě minuty později Calgiuri napálil tyčku. Míč se poté od Pavlenky odrazil na rohový kop.

Těsně před přestávkou se Schalke ujalo vedení. Po rychlém přechodu do útoku se k balonu dostal Amín Harít, který svým pokusem spíše vyzýval spoluhráče. Míč však k překvapení všech zapadl do sítě.

V 53. minutě Brémy udělaly obrovskou chybu a hosté je za to potrestali. Langkamp přišel lehce o míč a Benito Raman v klidu uklidil míč mezi nohama Jiřího Pavlenky do branky.

Do velké šance se poté dostal znovu Harít, ten však polo odkrytou svatyni minul. Zlobit se nakonec přeci jen nemusel, protože se jednalo o ofsajd.

V osmdesáté minutě se Brémy dočkaly snížení. Centr z levé strany našel na malém vápně zcela osamoceného Gebre Selassieho, který však trefil pouze brankáře. Na dorážku však byl připravený Yuya Osako a brankář Nübel už neměl šanci.

Werder už se do žádné další příležitosti nedostal. Schalke tak patří páté místo, Brémy jsou třinácté.

Autor: Petr Procházka / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele