9. kolo
27.10.2019 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Wolfsburg i po devátém kole zůstává neporažený

Žádný jiný bundesligový celek se nulou v kolonce proher pochlubit nemůže. Vlkům to však v celkovém zúčtování prozatím stačí na čtvrté místo. Předposlední Augsburg má na kontě sedm bodů, stejně jako další tři týmy.

Domácí během úvodní desetiminutovky vystřelili Koubkovým směrem hned třikrát. Wouter Weghorst, jenž při minulém vzájemném klání zaznamenal hattrick, se však nepostaral ani o jeden z těchto pokusů. Na svědomí je měli William a dvakrát to zkusil Felix Klaus. Na druhé straně se osmělili Ruben Vargas a Florian Niederlechner.

Ve zbytku úvodního dějství se rozhodně nejednalo o žádný festival gólových příležitostí, takže není divu, že se šlo do šaten za bezbrankového stavu. Po změně stran nedošlo k žádné výrazné proměně, přestože na trávník přišly čerstvé síly v podobě dvou zkušených borců - Maximiliana Arnolda na jedné a Jeffreyho Gouweleeuwa na druhé straně.

Rozhodující okamžik se odehrál v 86. minutě. Arnold našel Joaa Victora, který dokázal překonat českého brankáře ve službách FC Augsburg. Jenže Tobias Stieler se poradil se svým asistentem u videa a své rozhodnutí vzal zpět. Důvodem byla skutečnost, že střelec gólu stál v ofsajdu.

Diváci ve Volkswagen-Areně tedy čekali na gól marně. V týdnu čeká DFB-Pokal už jenom VfL, protože Fuggerstädter stihli vypadnout ještě v prvním kole s SC Verl. Wolfsburg se střetne s RB Lipsko. A za týden zajíždí v rámci Bundesligy do Dortmundu. FCA přivítají ve WWK Areně zatím sedmé Schalke.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
DidusIneptus

3:0, ale rád bych 0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele