14. kolo
07.12.2019 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Schmid urval pět minut před koncem tři body pro Freiburg

Na Schwarzwald stadionu ve Freiburgu to dlouho vypadalo na bezgólovou nudu, tedy do té doby, než utkání rozhodl jedinou brankou Jonathan Schmid. Stalo se tak až pět minut před koncem a Freiburg se díky tomu posunul na páté místo. Wolfsburg naopak klesl na devátou příčku.

Letos bojuje o pohárové příčky překvapivě i Freiburg, takže zápas s Wolfsburgem byl přímou konfrontací o Evropu.

Od začátku ale oba soupeři nepřipomínali týmy, které se chtějí ucházet o účast v evropských pohárech pro příští rok. První poločas byl se dal shrnout do jednoho slova - nuda. Opravdu k vidění nebyla jediná výrazná šance a jediné, co se dá zmínit, je jedna střela na branku. Na druhou stranu utkaly se dva vyrovnané týmy a postupem času bylo čím dál jasnější, že jedna chyba rozhodne.

Ani ve druhém poločase se obraz hry dlouho neměnil. Mírně větší držení balónu bylo na straně Freiburgu, ale až do 85. minuty tato statistika nic neznamenala. Málokdo na stadionu Schwarzwald věřil, že v utkání ještě padne gól, ale přesně to se pět minut před koncem stalo. Jonathan Schmid se postavil k volnému přímému kopu a parádní ranou překonal brankáře Casteelse.

Wolfsburg měl na vyrovnání málo času, přesto se mohl William stát spasitelem, kdyby zblízka trestuhodně neminul. Vlci dostali k dispozici ještě tři minuty nastaveného času, ale během nich si Freiburg výsledek pohlídal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
DidusIneptus

3:3

Reagovat
johnn

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele