3. kolo
31.08.2019 15:30 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Freiburg doma ztratil nadějně rozehranou partii s Kolínem

Köln zásluhou pozdní trefy veze tři body z Freiburgu. Hosté přitom šli do druhého dějství z jednobrankovým mankem. Avšak nakonec se jim podařilo utkání otočit a Kozli tak připisují první body.

Na Schwarzwald-Stadionu dlouho nebyly k vidění žádné vyložené příležitosti. Až v devětatřicáté minutě se hosté radovali, jenže se ukázalo, že gólu předcházel při souboji Drexlera s Kochem nedovolený zákrok útočícího hráče. Rozhodčímu Robertovi Kampkovi pomohlo při rozhodování video.

Na platný gól se čekalo jen minutku. Vcelku nepochopitelné nedorozumění mezi Timo Hornem a Rafaelem Czichosem po Günterově centru z levé strany vyústilo ve vlastní branku devětadvacetiletého obránce - 1:0. Ve zbytku úvodního dějství žádné další pozoruhodné akce k vidění nebyly.

Zato bezprostředně po změně stran zahrozil Schaub. A nedlouho poté centroval na zadní tyč Ellyes Skhiri. Anthony Modeste byl na malém vápně neobsazený a jeho hlavička byla dostatečně razantní i přesná (za čáru putovala od břevna) na to, aby si s ní Schwolow nedokázal poradit - 1:1. Kozli vycítili příležitost.

Místo toho však mohli v 81. minutě inkasovat, kdyby Horn nevytáhnul proti Schmidově pokusu vynikající zákrok. V první minutě nastaveného času tak mohl Skhiri převzít balon nějakých třicet metrů od brány a své sólo, při kterém mu obránci Freiburgu nevěnovali přílišnou pozornost, zakončil ranou levačkou k bližší tyči - 1:2.

Po reprezentační pauze zajíždí Streichův výběr do Hoffenheimu a RheinEnergieStadion uvidí derby proti Borussii Mönchengladbach.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele