4. kolo
13.09.2019 20:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Düsseldorf se doma podělil o body s Wolfsburgem

Fotbalisté Wolfsburgu pokračují v dobrém vstupu do sezóny. Ani ve 4. letošním ligovém kole následujícím bezprostředně po reprezentační přestávce neprohráli, když si ze hřiště Düsseldorfu vezou bod za remízu 1:1.

Na počátku utkání to však s vlčí sérií zápasů bez prohry nevypadalo zrovna růžově. Už v 17. minutě Fink nacentroval míč, jenž proletěl zprava až na druhou stranu vápna, kde si ho v náběhu našel Giesselmann a exkluzivní tvrdou ranou pod břevno k bližší tyči nedal Pervanovi sebemenší šanci zareagovat - 1:0.

Hosté s odpovědí dlouho neotáleli. Po necelé půlhodině hry Brekalo díky senzačním houslím soupeři pronikl z pravé strany do pokutového území Fortuny a předložil míč pod sebe přímo k nohám připraveného Weghorsta, který svým třetím ligovým gólem v sezóně vyrovnal - 1:1.

Zápas byl bojovný a vyrovnaný, avšak také velmi skromný na šance. Z dalšího průběhu souboje lze vypíchnout snad jen závěrečný pokus domácího Bakera, jenž v 94. minutě z přímého volného kopu nastřelil pouze zeď Vlků. Utkání tak skončilo nerozhodně 1:1.

Pro domácí Fortunu dnešní remíza znamená další cenný bod do tabulky, v níž se aktuálně nachází na jedenácté pozici, přeskočena ale může být minimálně trojicí týmů. Wolfsburg se díky zisku osmého letošního bodu posunul na druhé místo Bundesligy, dá se však očekávat, že na něm celý víkend nevydrží, neboť nemá žádný nedosažitelný náskok na své pronásledovatele, z nichž všichni mají probíhající ligové kolo k dobru.

Autor: Václav Bače / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele