12. kolo
24.11.2019 15:30 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Mizérie Herthy pokračuje, prohrála i v Augsburgu

Hertha Berlín se v Augsburgu neprezentovala dobrým výkonem a prohrála už svůj čtvrtý bundesligový zápas v řadě. Na výhru v nejvyšší německé soutěži čeká od začátku října. Augsburg se díky vysoké výhře 4:0 dostal v tabulce bundesligy před svého soupeře z hlavního města. Hertha má v tuto chvíli jedenáct bodů a je na čtrnáctém místě, Augsburg je pak se třinácti body dvanáctý.

Domácí diktovali tempo hry už od začátku zápasu a bylo tedy pouze otázkou času, kdy vstřelí první gól. To se stalo v 17. minutě, kdy z pravé strany hřiště centroval z přímého volného kopu domácí Max do pokutového území. Míče se však nikdo ani nedotkl a pronikl až do brány.

Další gól přidali domácí ve 27. minutě. Tentokrát po fatální chybě brankáře Herthy Jarsteina, který si nechal míč utéct a Córdova už pouze střílel do odkryté brány. Videorozhodčí navíc odhalil, že Jarstein při celé situaci surově fauloval střílejícího Córdovu a rozhodčí Stegemann mu tedy udělil červenou kartu.

Hra v oslabení hru Herthy ještě zhoršila. V 52. minutě definitivně rozhodl, že body zůstanou v Augsburgu, André Hahn, který si povodil míč do středu hřiště a zpoza pokutového území vystřelil přímo k levé tyči.

Poslední hřebík do rakve Herthy zatloukl v 79. minutě Niederlechner, který se dokázal prosadit z úhlu po přihrávce od Maxe. Konečný výsledek 4:0 tedy zcela odpovídá obrazu hry a Hertha prodlužuje svou sérii bundesligových proher na čtyři zápasy.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele