4. kolo
14.09.2019 15:30 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Augsburg přesně po pěti měsících znovu vyzrál na Frankfurt

Augsburg těsně přehrál Frankfurt a zaznamenal první výhru v sezóně. V dubnu letošního roku skóroval při výhře 3:1 dvakrát Marco Richter a jednou se prosadil Michael Gregoritsch. Tentokrát se radovali jiní střelci.

V minulé sezoně táhlo Eintracht za výhrami trio ve složení Sebastian Haller, Ante Rebić a Luka Jović. Všichni během letní přestávky odešli za lepším a celek z města nad Mohanem zatím nehraje podle představ. Prohrávat mohl už po pětatřiceti sekundách, kdyby Kevin Trapp nezneškodnil střelu Floriana Niederlechnera, kterou pro něj nachystal Ruben Vargas.

Ve 14. minutě měl ke gólu blízko Paciência, jenže z toho byla jenom boční tyčka. V sedmadvacáté minutě se osmělil Daichi Kamada a balon i s přispěním brankáře Tomáše Koubka skončil vedle svatyně. Ve třiatřicáté minutě to vypadalo pro domácí hodně nadějně, kdyby Finnbogason nenestřelil Hintereggera.

Dvě minutky poté vyslal Rani Khedira dlouhý míč až do vápna Eintrachtu, kde z nastalé situace vytěžil maximum Marco Richter, jehož levačka byla neomylná - 1:0. Do konce úvodního dějství stihli Fuggerstädter ještě jeden zásah, který se ukázal býti rozhodujícím. Niederlechner prostě sebral kulatý předmět, seběhl si do středu hřiště a z nějakých třiadvaceti metrů parádně vymetl šibenici - 2:0.

Druhý poločas započal André Silva, ale český gólman se zaskočit nenechal. V 73. minutě se Dominik Kohr šikovně vyhnul dvěma protihráčům, doběhl až do velkého čtverce, kde servíroval pro lépe postaveného Paciênciu, jehož přízemní střela k levé tyči byla mimo Koubkův dosah - 2:1. Bývalá jednička francouzského Stade Rennes se ještě musela vytáhnout v nastaveném čase proti Kamadově pokusu, aby odvrátila vyrovnání.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele