14. kolo
07.12.2019 15:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Augsburg proti Mohuči otočil výsledek a slaví tři body

Augsburg vylepšil svojí nepříliš lichotivou pozici a porazil v duelu dvou týmů z dolní poloviny tabulky Mohuč 2:1. V sestavě vítězů nechyběl brankář Tomáš Koubek, který inkasoval jen jednou z kopačky Levina Öztunaliho. Mohuč sice rychle vedla, ale výsledek nedokázala udržet a nakonec se z Bavorska vrací s nepořízenou. Vyrovnání bavorského celku zařídil ještě do poločasu Marco Richter a vítěznou branku vstřelil z pokutového kopu Florian Niederlechner.

Domácí začali velice aktivně a už po 120 sekundách mohli otevřít skóre utkání. Jensen posunul balón na Vargase, jenomže ten ke smůle Augsburgu minul branku. O několik minut později byl ještě blíž vedoucí trefě Marco Richter a šance, kterou zahodil se nejspíše stane hitem silvestrovských sestřihů. Po obrovské chybě nastala situace tři na brankáře a celou akci měl zakončit do prázdné branky Marco Richter, jenomže ten jí netrefil!

A potom přišel trest. Levin Öztunali levačkou zaskočil brankáře Koubka a Mohuč vedla ve WWK Aréně 1:0. Ve 26. minutě se na hřiště podíval i další český krajánek David Morávek, jenž nahradil zraněného Raniho Khediru. Augsburg byl i přes nelichotivý průběh dál aktivnější a pět minut před koncem se dočkal vyrovnání. Niderlechner vytvořil pro Marca Richtera další loženku a hráč domácích tentokrát konečně uspěl a srovnal na 1:1.

Druhý poločas byl zcela otevřený a nakonec rozhodl moment z 65. minuty. Malongův faul na Vargase sudí posoudil jako penaltový a Florian Niederlechner tvrdou a umístěnou ranou rozhodl. Zentner sice vystihl směr, ale penalta byla kopnutá dobře. Mohuč měla ještě půlhodinu na vyrovnání, ale Augsburg výborně bránil a až do závěrečného hvizdu svému soupeři nic nepovolil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
DidusIneptus

2:2

Reagovat
johnn

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele