3. kolo
01.09.2019 18:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Frankfurt doma otočil utkání s Düsseldorfem

Eintracht Frankfurt se podařilo po dramatickém závěru splnit roli mírného favorita v domácím souboji s Fortunou Düsseldorf. Tři body pro domácí svou trefou v posledních minutách utkání ukořistil Paciência.

Do zápasu lépe vstoupili hosté a hned v 5. minutě se radovali ze vstřelené branky, jejímž autorem byl Hennings. Jejich radost ale trvala jen malý okamžik, neboť ještě před střelou byl pískán útočný faul Moralese, gól proto neplatil.

Na hřišti se odehrávala opravdová bitva. Ve 38. minutě hráči Düsseldorfu dostali míč do sítě domácích podruhé a tentokrát podle pravidel. Opět se autorem gólu stal Hennings, který poslal za Trappova záda míč hlavou po centru Moralese - 0:1. Do přestávky se už skóre nezměnilo.

Do druhé půle v dresu Frankfurtu poprvé naskočila jeho nejnovější posila Bas Dost. Nizozemský snajpr nenechal diváky dlouho čekat na to, co předvede. V 57. minutě si naskočil na přední tyči na centr Paciêncii a přesnou hlavičkou srovnal stav utkání - 1:1.

Zápas byl velmi bojovný, avšak zároveň nabídl velmi skromný počet zajímavých šancí na obou stranách. Jedna taková ovšem ještě před koncem duelu přišla. V 88. minutě da Costa dravě pronikl do vápna Fortuny, přesně našel po zemi volného Paciênciu a ten utaženou ranou k zadní tyči zvrátil skóre na stranu Frankfurtu - 2:1.

Eintracht se díky druhé výhře ze tří odehraných utkání posunul na sympatické sedmé místo ligové tabulky. Düsseldorf má nyní oproti Frankfurtu bilanci přesně opačnou a se třemi body okupuje dvanáctou příčku.

Autor: Václav Bače / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele