11. kolo
08.11.2019 20:30 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Kolín opět ztratil, kvůli penaltě ze závěru utkání prohrál s Hoffenheimem

Frustrujícím způsobem přišel Kolín o body v zápase s Hoffenheimem. Když už se zdálo, že si oba celky body podělí, přišla role VARu, jenž pomohl hostům k vítězství. Domácí tak po dalším nezdaru zůstávají v tabulce předposlední, zato TSG nakonec potvrdil skvělou formu a po páté výhře v řadě se alespoň do soboty vyšvihl na druhé místo v tabulce 1. Bundesligy.

Pokud někdo do ochozů RheinEnergieStadionu dorazil později, nemusel příliš litovat. Úvodní půlhodina hry totiž moc zajímavou podívanou nepřinesla, pouze několik ostrých zákroků, z nichž některé byly dokonce ohodnoceny žlutou kartou. O to větší překvapení přinesla branka kozlů ze 34. minuty, kdy se po po akci z pravé strany dostal ke střele zpoza pokutového území Córdoba, jenž i s pomocí teče nešťastně bránícího Posche překonal brankáře TSG Baumanna a uvedl domácí příznivce do varu.

To byl však též poslední moment, kdy Kolín slavil. Tři minuty po změně stran totiž domácí chybovali v rozehrávce, na pas za jejich obranu si naběhl Adamjan a střelou z první srovnal skóre zápasu. Krátce poté to Adamjan zkoušel znova, tentokrát ale netrefil prostor mezi třemi tyčemi. V 55. minutě musel být gólman kozlů Horn znovu ve střehu, když jej střelou ze standardní situace prověřil Grillitsch.

Hoffenheim se začal tlačit za druhou brankou. Po hodině hry mohl skórovat Locadia, o fous však minul. V 77. minutě se k další střele odhodlal Grlillitsch, ale Horn mohl tentokrát zůstat v klidu a nepovedený pokus jen kontroloval. Podobně si za další tři minuty počínal Skov.

V nastaveném čase si Kolín vypracoval zajímavý tlak, z nějž však branka nakonec nepadla. Rozhodnutí tak přinesl až úplný závěr. Drexler byl ve vlastním pokutovém území u míče později než Adamjan, sudí sice nejdříve odpískal faul hráče Hoffenheimu, ovšem po konzultaci s asistentem u videa odpískal penaltu ve prospěch hostí. S tou si poradil Locadia, Horn sice odhadl směr střely, ale nakonec na balón nedosáhl. Domácí hráči se na rozhodčího mohutně rozčilovali, s verdiktem a konečným výsledkem už ale nic neudělali.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Domácí favorit. ???????

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný kurz na 2

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové bookmakeři. 4 chyby z 9 zápasu je trošku silné kafé.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele