23. kolo
22.02.2019 20:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

VfB Stuttgart získal cenný bod za remízu 1:1 na půdě Werderu Brému

Werder Brémy remizoval se Stuttgartem 1:1. Hosté tak mohou být zajisté spokojenější, ze zisku jednoho bodu, který se jim v boji o udržení bude hodit, zatímco domácí nepřetavili herní převahu v zisk tří bodů.

Stuttgart se hned v úvodu utkání postaral o pořádnou senzaci. První šance, první střela a rovnou vedení ve 2. minutě utkání! Werder nezachytil dlouhý míč mezi obranu, na který si naběhl Steven Zuber a přesnou ranou k pravé tyči nedal Pavlenkovi žádnou šanci.

Domácí se snažili ihned odpovědět, místo toho však přišla v 11. minutě další velká šance hostů, při níž běžel na českého gólmana Mario Goméz zcela osamocen. Pavlenka ho svým včasným vyběhnutí rozhodil a Góméz se pak z ostrého úhlu již netrefil mezi brankové tyče.

Werder se stále pokoušel zdolat hostující obranu. Po většinu prvního poločasu držel na svých kopačkách míč, avšak do prostoru pokutového území se dostával jen sporadicky. Ke konci poločasu přišly velké šance na obou stranách. Na straně Brém se opět blýskl skvělý Pavlenka, který zabránil Zuberovi v navýšení vedení. V nastaveném čase prvního poločasu přišla konečně výraznější akce také v podání domácích. Davy Klaasen se dostal na kraji velkého vápna k míči, skvěle se obtočil kolem svého strážce a nechytatelnou ranou k levé tyče srovnal na průběžných 1:1.

Druhá půle se nesla v podobném duchu jako ta první. Domácí se snažili kontrolovat hru, ale dlouho se nemohli dostat do zakončení. Velká šance přišla až v 73. minutě, kdy domácí jen nechali vyniknout skvěle chytajícího Zielera, který reflexivním zákrokem vyrazil pokus veterána Pizzara, který v tu chvíli pobýval jen krátce na hřišti.

V samotném závěru zápasu se ještě k jedné šanci prodral Pizzaro, jenž si skvěle naskočil na Rašicův roh, ale také tento pokus skvěle zlikvidoval hostující Zieler. V nastaveném čase se již nic významného neudálo a tak si Stuttgart odváží nečekaný a o to cennější bod ze hřiště Werderu.

Autor: Lukáš Vladyka / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele