16. kolo
19.12.2018 20:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Hoffenheim veze z Brém remízu

Zajímavé utkání nabídl souboj dvou týmů ze středu tabulky. Proti sobě se postavili hned tři čeští fotbalisté, Gebre Selassie dokonce dokázal odpovědět na branku Bittencourta a zásluhou jeho gólu skončil zápas 1:1.

V 11. minutě se do první příležitosti dostali hosté. Po dobrém Joelintonově centru musela obrana Brém nebezpečí zažehnat až zblokováním rány. Prakticky hned na to se objevil v obrovské šanci domácí Osako. Zjevil se sám před brankářem, jenže svou střelu umístil jen vedle brány Hoffenheimu. A po půlhodině přišel pro Werder trest. Gebre Selassie poslal míč na nohy soupeře. Schulz potáhl míč po křídle, nalil na vápno Bittencourtovi, jenž nechytatelně překonal Pavlenku.

V nastaveném čase první půle se stihlo udát ještě pár zajímavých věcí. Nejprve Kramarićův dobrý pokus z přímého kopu likvidoval Pavlenka. Poté se dostal ke slovu Gebre Sellasie, který Eggesteinův centr poslal kousek nad břevno. Český bek mohl slavit po deseti minutách druhého poločasu. Výborně si naběhl na Augustinssonův dlouhý centr a hlavou překonal bezmocného Baumanna.

Dlouho se potom hrálo v poklidném tempu bez větších šancí, za zmínku stojí pouze Möhwaldova střela zpoza vápna, kterou musel Baumann likvidovat. To se změnilo až v poslední desetiminutovce. Nejprve měl z levé strany dobrou příležitost Rashica, jenže ho opět vychytal německý gólman. Na druhé straně zase exceloval Pavlenka. Centr zleva propadl až ke Kramarićovi, jehož pokus z malého vápna Pavlenka reflexivně zastavil.

Dalších několik příležitostí mohli fanoušci vidět i v nastaveném čase, gólu se ovšem nedočkali. Rashica nejprve selhal, když přestřelil poloodkrytou branku Hoffenheimu, o chvíli později zase trefil Baumanna. Dorazit míč do brány nedokázal ani Möhwald. Poslední slovo tudíž mohl říct Hoffenheim, jmenovitě Kadeřábek, který ovšem velikou šanci spálil také.

Oba dva týmy tak zůstávají pouhé dva body a dvě místa od sebe, Hoffenheimu po páté remíze v řadě patří krátce před polovinou sedmé místo, Werder drží pozici devátou.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, hoofoot.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele