19. kolo
26.01.2019 18:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Brémy dvakrát vedly, ale Eintracht pokaždé srovnal

Ofenzivní utkání s nerozhodným koncem viděli diváci v Brémách. Domácí Werder proti Eintrachtu pokaždé vedl, jenže soupeř z Frankfurtu dokázal vždy vyrovnat. O čtyři branky a celkové skóre 2:2 se nakonec podělili čtyři různí hráči. Za Werder M. Eggestein s Harnikem, za Eintracht zase Rebić a Haller.

Oba mančafty v minulém kole zvítězily a na Wesserstadionu to chtěly potvrdit. Samotný zápas začal v klidnějším tempu, ale postupně nabíral na obrátkách. V 18. minutě přišla první velká příležitost hostujícího Eintrachtu, když si na standardní situaci de Guzmána naběhl Sébastien Haller a hlavou těsně minul domácí svatyni. Werder se přihlásil ke slovu až o deset minut později, ale hned z toho byla vedoucí branka. Maximilian Eggestein se šikovně prokličkoval mezi přesilou a přízemní střelou překonal brankáře Trappa - 1:0 pro Werder.

Eintracht ale nemusel na vyrovnání čekat dlouho. Ante Rebić si ze střední vzdálenosti hodil balón na levačku a krásnou technickou střelou obstřelil Jiřího Pavlenku - 1:1. Na Rebićovu výstavní trefu mohl okamžitě zareagovat opět M. Eggestein a z hodně podobné situace orazítkoval tyč.

Ani po obrátce se na góly nečekalo dlouho. V 52. minutě si seběhl na kolmou přihrávku Martin Harnik, Trappa si šikovně obhodil a pak do prázdné branky zakončil. Werder znovu vedl, ale ani tentokrát náskok neudržel. V 68. minutě zahrál ve vlastním vápně rukou Augustinsson a sudí Schmidt nařídil ve prospěch hostí pokutový kop. Sébastien Haller pak poslal Pavlenku do opačného koutu a srovnal na 2:2.

Do konce utkání stále zbývala spousta času, ale ani jeden tým už vedení na svojí stranu strhnout nedokázal. S remízou 2:2 budou asi spokojenější hosté, kterým se přeci jenom povedlo dvakrát dotáhnout manko.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele