14. kolo
08.12.2018 15:30 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Kvalitní zápas mezi Wolfsburgem a Hoffenheimem vítěze nepoznal

Ve Volkswagen Areně byly k vidění celkem čtyři branky, přičemž vzhledem k průběhu budou asi s bodem více spokojení hosté, kteří sice vedli, ale později museli dotahovat jednobrankové manko.

Na první trefu duelu se přitom nečekalo ani čtyři minutky. Joelinton posunul na Kramariće, který zvednul hlavu a naservíroval přesně pro Ishaka Belfodila, jenž pravačkou z první zamířil naprosto přesně. Nutno dodat, že přes stínícího Roussillona toho Casteels zřejmě mnoho neviděl - 0:1. V 9. minutě se musel činit Oliver Baumann, když ho zaměstnal Maximilian Arnold.

Po dvaceti minutách se Vlci znovu dvakrát zapotili. Pavel Kadeřábek trefil svou střelou do paže Felixe Uduokhaie. Rozhodčí Zwayer se běžel podívat na video, aby usoudil, že v tomto případě bylo z hlediska pravidel všechno v pořádku. Hned poté selhal ve výborné pozici talentovaný Brazilec Joelinton.

Paní Štěstěna dále pracovala ve prospěch celku, který v uplynulých dvou letech musel dvakrát do ošidné baráže. Demirbay se srazil se spoluhráčem Belfodilem a musel být ošetřován za čarou. Mezitím z pravého křídla centroval Daniel Ginczek a bohužel pro TSG zamířil Ermin Bičakčić v krkolomné pozici hlavou do vlastní brány - 1:1.

Už za pouhé tři minutky šikovně prostrčil Admir Mehmedi na Ginczeka, který měl dost času zamířit. Nakonec střele hodně pomohla teč, o kterou se postarala záda nebohého Bičakčiće. Baumann tady neměl nárok - 2:1. A Kerem Demirbay? Ten musel být minutu před koncem řádného hrací doby prvního poločasu vystřídán. Pro úplnost, na jeho místo přišel Florian Grillitsch.

Nagelsmann poslal do hry také Szalaie, nicméně první šanci si po změně stran připsal Andrej Kramarić. Ve druhém poločase byla hra spíše rozkouskovaná, avšak hosté stejně dokázali vyrovnat. Psala se jednasedmdesátá minuta, když Joelinton centroval na zadní tyč, kde hlavou střílel Pavel Kadeřábek. Asi by to byl gól, ale před čárou ještě všechno pro sichr jistil výše zmíněný chorvatský reprezentant - 2:2.

Hoffenheim mohl nakonec i vyhrát, jenže Koen Casteels svůj tým při střele Belfodila významným způsobem podržel. Wolfsburg tedy zůstává s minimálním odstupem za pohárovými příčkami a příště se utká s Norimberkem. TGG mají na kontě dvaadvacet bodů a před sebou pestré domácí klání s Borussií Mönchengladbach.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele