6. kolo
29.09.2018 15:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

VfB Stuttgart - Werder Brémy 2:1

Devět utkání v řadě se Brémám dařilo držet sérii neporazitelnosti, započítáme-li do jejich výsledků i ty z loňské sezóny. Narazily až v souboji se Stuttgartem, kterému se naopak do této chvíle nedařilo a letos ještě nepoznal pocit vítězství. Domácí mimochodem teprve podruhé v rámci uplynulých šesti kol skórovali, v ostatních čtyřech se střelecky neprosadili.

Werder byl v tomto duelu pasován do role mírného favorita, přece jenom se oproti svému soupeři nacházel v horních patrech tabulky a oplýval daleko lepší formou. První poločas mu ovšem hrubě nevyšel a patřil vůbec k těm nejhorším, jaké doposud v novém ročníku prožil. Inkasoval totiž už po devatenácti minutách hry a dohrával od 36. minuty o deseti.

Didavi svým dlouhým pasem našel na levé straně rozeběhnutého Donise, ten se dostal k balónu dříve než vyběhnuvší brankář Pavlenka a zakončil do prázdné branky. Poté, co Veljkovič stáhl k zemi Didaviho, uviděl od rozhodčího Welze druhou žlutou kartu a následně červenou, se hostům pochopitelně hrálo ještě hůře. Přece se jim ale podařilo srovnat.

Svého korigování se dočkali v 68. minutě, přišli k němu ovšem doslova jako slepý k houslím. Sosa rozehrál autové vhazování dozadu gólmanovi Zielerovi, jemuž míč proklouzl mezi nohama a skončil v síti. VfB nakonec rozhodl o svém vítězství o sedm minut později, to když po přihrávce od Gómeze zamířil ke vzdálenější tyči po rychlé akci Castro.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele