7. kolo
07.10.2018 15:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

TSG Hoffenheim - Eintracht Frankfurt 1:2

Hoffenheim si po porážkách s Lipskem a Manchesterem City chuť rozhodně nespravil, před vlastními fanoušky padl také o branku s Frankfurtem a i nadále okupuje jen spodní patra tabulky. Jeho protivník naopak potvrdil velmi solidní formu a po dvou vysokých vítězstvích nad Hannoverem a italským Laziem slavil tři body také v Bádensku-Württembersku.

Odlišně se oba týmy představily v průběhu tohoto týdne v evropských pohárech, v lize si však po šesti odehraných kolech vedly na chlup stejně, získaly sedm bodů, deset gólů vsítily a deset inkasovaly. Očekával se tak vyrovnaný boj dvou sousedů v tabulce. Ten nakonec lépe zvládli hosté, byť převážnou dobu hry držel míč na kopačkách jejich soupeř.

Jako první mohli přitom skórovat domácí, ve 29. minutě se ve slušné pozici objevil Bittencourt, jenže z malého vápna míč slabě tečoval jen do břevna, od něhož se balón odrazil pouze před brankovou čáru. Pět minut před obrátkou naopak z ničeho nic udeřil Eintracht. A velkou zásluhu na této obdržené brance měl i gólman Baumann.

Ten totiž příliš neodhadl směr ani dráhu Jovičova dlouhého pasu, nabíhající Rebič toho náležitě využil a chytře ho přeloboval. A hned ve 46. minutě se prosadil sám Jovič, který snadno propálil nezkoordinovaného Baumanna. Hoffenheim stačil už jen snížit, z halfvoleje zacílil přesně Nelson, jeho trefa z 82. minuty však přišla na řadu příliš pozdě.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele