32. kolo
05.05.2019 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Freiburg doma remizoval s Düsseldorfem

V rámci 32. kola na sebe narazily týmy Freiburgu a Düsseldorfu. Oba týmy měly již před utkáním jistou umístění někde okolo středu tabulky, tudíž pro ně tento vzájemný duel neměl nějaký zásadní význam. Konečná dělba bodů proto není překvapivým výsledkem.

Domácí před zápasem okupovali třináctou příčku tabulky s již dostatečným náskokem na baráž. Fortuna má za sebou ještě lepší průběh sezóny, díky němuž se před utkáním nacházela na desátém místě Bundesligy.

Do zápasu lépe vstoupili hosté, když v 5. minutě vystřelil Stöger po zemi z přímého kopu a domácí brankář Schwolow se musel činit. O pět minut později byl domácí záložník Haberer faulován ve vápně a Freiburg měl tak výhodu pokutového kopu. Tohoto úkonu se ujal Grifo a poslal domácí do vedení - 1:0.

Poté se dlouho ofenzivní snahy obou celků poněkud utlumily, tedy až do 32. minuty. V tom okamžiku si totiž hostující Kownacki navedl míč na svou levou nohu a razantní ranou s pomocí břevna uklidil míč do sítě - 1:1. Tento stav platil i o poločasové přestávce.

Na začátku druhé půle domácím zkomplikoval situaci Haberer inkasováním druhé žluté a následné červené karty. Freiburg tedy dohrával o deseti. Hostující Düsseldorf ovšem nedokázal využít početní převahy a utkání tak skončilo nerozhodně 1:1.

Pro oba celky to znamená setrvání na totožných ligových pozicích, jež jim patřily před vzájemným soubojem.

Autor: Václav Bače / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele