10. kolo
03.11.2018 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - SC Freiburg 1:1

Bayern letos zatím není ten suverénní válec z předchozích let. Proti Freiburgu sice sahal po třech bodech, nicméně Lucas Höler v závěru zajistil, že si obhájce titulu bude muset na sedmou výhru v sezoně minimálně do příštího týdne počkat.

Domácí za celý zápas vyslali dohromady více než dvacet střel. Tu první si na konto připsal James Rodríguez už v 5. minutě. Manuel Gulde však stihnul zblokovat nad břevno. V šestadvacáté minutě se prosadil po výborné individuální akci Robert Lewandowski. Alexander Schwolow pak měl co dělat, aby vykopnul míč do bezpečí.

Další šance patřila Robbenovi, který rovněž ztroskotal na hostující jedničce. Do šaten se tedy šlo za nerozhodného stavu. Po změně stran se po Günterem rozehrané standardní situaci propracoval k balonu Kleindienst, nicméně protože stál v ofsajdu, svítily na ukazateli skóre stále dvě nuly. O tři minutky později zaúřadovalo na druhé straně video.

Teprve v 80. minutě se vyprodaná Allianz Arena dočkala. Serge Gnabry si to prostě namířil do velkého čtverce. A protože mu obránci věnovali moře prostoru, mohl zakončovat tvrdou přízemní ranou na bližší (pravou) tyč - 1:0. Jenomže v předposlední minutě zaspala pro změnu domácí defenziva, která nezachytila náběh Lucase Hölera, jehož parádně našel svým centrem Christian Günter. Celou situaci pak řešil střelou z první. Manuel Neuer byl zcela bez šance - 1:1.

Více se toho v bavorské metropoli neudálo. A Bayern se teď musí naplno koncentrovat nejen na Ligu mistrů, kde se ve středu utká s AEK Athény, ale také na sobotní ostře sledované klání proti Borussii Dortmund. Oproti tomu Schwarzwald-Stadion uvidí též pozoruhodný zápas mezi domácím Freiburgem a Mohučí.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
Rich

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

4-0

Reagovat
smazaný uživatel

Freiburg se prezentuje dobrým fotbalem,ale na Bayernu neuspěje 4 : 0

Reagovat
Jardman

Proč by ne? Bayern se prezentuje už nějakejch pár let trapným fotbalem, takže Freiburg klidně uspět může.

Reagovat
Jardman

Skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Už toho debilního Neuera vyhoďte!

Reagovat
manuelo neuero

za gol může süle, s tím neuer moc udělat nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale celkově už není takovej jak bejval

Reagovat
Rich

Co to zase jako mělo být za zápas? Bayern absolutně nic nehrál, Robben úplně vymazán až na tu jednu příležitost. Sule a Boateng trágedi a ve finále záběr při gólu Freiburgu na vedení Bayernu, jak je nespokojeno. Tvl, kdy už Kovař skončí a přijde někdo, kdo tomu rozumí, vždyť se na ten fotbal nedá koukat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele