20. kolo
02.02.2019 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Norimberk vydřel proti Brémám bod a už není poslední

Brémy sahaly v Norimberku po vítězství, jenomže domácí tým dokázal pár minut před koncem vyrovnat a získat alespoň bod. Konečná remíza 1:1 je pro oba týmy spíše ztrátou. Norimberk se sice odlepil od posledního místa, ale nadále zůstává v sestupovém pásmu, zatímco Brémy okupují střed tabulky.

V Norimberku se od úvodní minuty představila i trojice českých hráčů. V domácím dresu to byl Ondřej Petrák a na straně hostů už tradičně Jiří Pavlenka a Theo Gebre Selassie. Favoritem utkání byly Brémy, které od ledna ještě neprohrály a zajímavou formu chtěly na půdě posledního týmu potvrdit.

První poločas ale žádnou fotbalovou parádu nepřinesl. Bojovné utkání a minimum šancí, to zrovna diváky ze sedadel nezvedalo, takže není divu, že oba trenéři sáhli o přestávce ke střídání. Druhý poločas také přinesl to nejpodstatnější. V 59. minutě si konečně připsal první zákrok brankář Mathenia, kterého povedenou střelou prověřil J. Eggestein. Stejný hráč byl o pět minut později už úspěšnější. Skvělou práci odvedl Augustinsson a Eggestein na zadní tyči uklidil balón do sítě.

Norimberk na nic nečekal a vrhl síly do útoku. Behrens byl dvakrát ve slibné pozici zablokován a střelu Pereiry vyrazil Pavlenka opět jen k Behrensovi, který trestuhodně minul. Domácí celek Brémy zatlačil a nakonec i zaslouženě vyrovnal. Střídající Mikael Ishak si seběhl na přihrávku a parádní ranou k tyči překonal brankáře Pavlenku. Norimberk vyrovnal tři minuty před koncem a nakonec tak alespoň získal bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele