2. kolo
26.08.2017 15:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Werder Brémy - Bayern Mnichov 0:2

Werder sice dlouho odolával, ale v závěrečné dvacetiminutovce se dvakrát prosadil Robert Lewandowski a zajistil Bayernu další tři body. Brémští tedy po dvou kolech stále čekají na první vstřelenou branku.

Celek z hanzovního města nastoupil k jubilejnímu devítistému utkání v Bundeslize, ale od začátku tahal za kratší konec. První obrovskou šanci měl už v 7. minutě Corentin Tolisso poté, co Jiří Pavlenka pouze vyrážel před sebe a posila z Lyonu napálila zblízka balon smolně do břevna, od kterého se odrazil daleko pryč.

Mnichovský gigant dominoval, takže se až hluboko na vlastní polovinu museli vracet i útočníci Bartels a Kruse. Další pokus si připsal na konto David Alaba, nicméně český brankář předvedl výtečný zákrok. Po půl hodině měli velkou šanci Nouriho svěřenci, jenže Niklas Süle nakonec dokázal včas uklidit balon do bezpečí.

V závěru úvodního dějství to ještě dvakrát neúspěšně zkoušel Robben a poločas zakončil souboj Gondorfa s Lewandowskim, po kterém mohli být Gebre Selassie a spol. rádi, že rozhodčí Dankert neukázal na značku pokutového kopu. Po změně stran bylo zřejmé, že Werder bude sázet na protiútoky.

První dvě šance si ale připsal Arturo Vidal, nicméně neprosadil se ani hlavou, ani kopačkou. Po hodině hry se tým z Weserstadionu skutečně dostal do přečíslení, jenže finální fázi hodně uspěchal. V 72. minutě poprvé udeřilo. Coman dostal na pravou stranu nádherný centr, který si zpracoval tak, že zároveň vyřadil protihráče ze hry, načež posunul do malého čtverce, kde se elegantní patičkou prosadil polský kanonýr - 0:1.

Za tři minuty se před Lewandowskim otevřel prostor, takže došel s míčem až ke hranici pokutového území, odkud po zemi vystřelil a měl trochu kliku, jelikož Pavlenkovi nasadil housle. Nutno dodat, že český gólman toho mnoho neviděl. Bayern tedy potvrdil, že se mu proti Brémám obzvláště daří a po reprezentační pauze se těší na Hoffenheim. Werder pocestuje do Berlína.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
Bastaron

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Book to vidí lehce o 4 a více golu. Já se spokojím s výhrou o 1 gol. je tam vžší kurz .

Reagovat
smazaný uživatel

O 4 se mě zdá moc, leda že by měl Bayer s Brémami nějaké nevyřízené učty.Kurz na výhru Bayernu o 1 gol tolik klesnul , nebo jsem se prve špatně díval- ví někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Rich

Pojďme Bayern! 0-4

Reagovat
Theft90

2:6

Reagovat
Darren Fletcher

James nehrava?

Reagovat
Jardman

Zraněn

Reagovat
Darren Fletcher

Pici a ja ho mam vo fante s hviezdickou... Ako dlho?

Reagovat
Jardman

Cca měsíček, zranil se hned ve 2. zápase myslím.

Reagovat
Darren Fletcher

Diik

Reagovat
Jardman

Není zač,včera hrál za Kolumbii gól + asistence, takže to vypadá moc dobře

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele