9. kolo
22.10.2017 18:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

VfL Wolfsburg - TSG Hoffenheim 1:1

Hoffenheim měl blízko k páté výhře v sezoně. V nastaveném čase však inkasoval, a tak odváží z Wolfsburgu pouhý bod. Vlci pod koučem Martinem Schmidtem připisují pátou remízu v řadě, což je bundesligový rekord.

První šanci utkání vypracoval ve 3. minutě Mark Uth pro Floriana Grillitsche. Bývalý záložník Werderu Brémy ale ztroskotal na Koenu Casteelsovi. V 9. minutě upadl ve vápně po souboji se Stefanem Poschem útočník Divock Origi. Rozhodčí Zwayer si ještě vyžádal pomoc videa a zůstalo u nařízené penalty. Maximilian Arnold měl velikou porci smůly, jelikož jeho střelu zastavil Oliver Baumann kopačkou!

Ve 38. minutě selhal Divock Origi, a tak svítilo na ukazateli po prvním dějství stejné skóre, jako před jeho začátkem. Julian Nagelsmann poslal do hry kupříkladu debutanta Kevina Akpogumu, nicméně to byl Andrej Kramarić, kdo v 53. minutě v nadějné pozici přestřelil. Také trenér Schmidt udělal změny v sestavě a na hřiště vyběhnul třeba Yunus Malli.

Ten hned v následující minutě přinutil k vynikajícímu zákroku Baumanna. V 73. minutě po rohovém kopu trefil kolenem Marcel Tisserand Benjamina Hübnera. Rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Kerem Demirbay napálil balon nekompromisně pod břevno a ukázal Arnoldovi, jak se to má správně dělat - 0:1.

Hoffenheimští měli utkání víceméně pod kontrolou. Jenže pak přišla první minuta nastavení a s ní rohový kop v podání Daniela Didaviho. Sedmadvacetiletý záložník nacentroval přímo na hlavu Felixe Uduokhaie a bylo vyrovnáno - 1:1. Vlci příští týden hrají se Schalke, kdežto TSG doma přivítá Borussii Mönchengladbach.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele