12. kolo
18.11.2017 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

TSG Hoffenheim - Eintracht Frankfurt 1:1

Hoffenheim v závěru zápasu urval bod s Frankfurtem. Frankfurt se díky remíze minimálně do zítřka posunul na pozice, zajišťující evropské poháry.

V zápase Hoffenheimu s Frankfurtem byli mírným favoritem domácí. Svěřenci mladého trenéra Nagelsmanna ale do zápasu nevstoupili dobře. Již ve třinácté minutě se po ztrátě jednoho z domácích obránců k míči dostal Kevin-Prince Boateng a po dobře mířené střela zpoza vápna poslal Frankfurt do vedení.

V osmatřicáté minutě mohl skóre navýšit na 2:0 Mijat Gacinovič, který si sice dobře povodil soupeřovu obranu, pak ale mířil pouze vedle levé tyče. O okamžik později bylo málem srovnáno, brankář Frankfurtu Hradecky chyboval při rozehrávce a míče se zmocnil domácí Uth, který okamžitě přihrál na malé vápno Wagnerovi. Wagner ale ve stoprocentní šanci selhal a do kabin se šlo za stavu 0:1.

Po poločasové přestávce se hra uklidnila a mírně navrch měli domácí. První větší šance druhého poločasu přišla až v 79. minutě, kdy frankfurtský útočník Rebič zblízka střílel na branku Hoffenheimu, ale gól nevstřelil, neboť domácí podržel skvělým zákrokem brankář Baumann. V úplném závěru zápasu Hoffenheim rychle přešel do útočné fáze a po chytré přihrávce Gnabryho se dokázal tvrdou střelou prosadit Uth.

Zápas tak skončil spravedlivým výsledkem 1:1, který minimálně do zítřka posunul fotbalisty Hoffenheimu na pozice, zajišťující účast v základní skupině Ligy mistrů a Frankfurt na šestou příčku, které zajišťuje Evropskou ligu. Frankfurt už netrpělivě vyhlíží domácí zápas s Leverkusenem, zatímco Hoffenheim se již ve čtvrtek představí v rámci Evropské ligy na hřišti portugalské Bragy.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele