3. kolo
09.09.2017 18:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

TSG Hoffenheim - Bayern Mnichov 2:0

Bavorský obhájce titulu narazil už ve 3. kole a stejně jako v loňské sezoně neuspěl na půdě Hoffenheimu. TSG předvedlo soustředěný výkon, který byl odměněn dvěma brankami Marka Utha. Připomeňme, že Hoffenheim s Bayernem neprohrál už tři ligová utkání v řadě.

Že to v Hoffenheimu nebudou mít svěřenci Carla Ancelottiho jednoduché, to se vědělo. Už v minulé sezoně dokázali domácí v Rhein-Neckar Aréně zvítězit, ba co více, ve dvojzápase s Bayernem jako jediný tým z celého pelotonu neprohráli.

Bayern měl pochopitelně balón častěji na svých kopačkách a také si jako první vytvořil větší příležitosti. Lewandowski zblízka nedokázal usměrnit balón do branky Baumanna. Snaha Bavorů vycházela vniveč a když ve 28. minutě rychle rozehrál aut Kramarič, Mark Uth překonal Manuela Neuera a TSG vedlo 1:0. Bayern chtěl co nejrychleji odpovědět, ale před brankou Baumanna jakoby byl bezradný. Mnohem nebezpečnější byli domácí, jmenovitě nepolapitelný Uth. Manuel Neuer měl s další jeho střelou plné ruce práce. Těsně před koncem se zaskvěl i Baumann po hlavičce Tolissa.

Každopádně z domácího útočníka Utha si Bayern nedělal těžkou hlavu. V 58. minutě ho nechala defenzíva na vápně úplně samotného a když přišla přihrávka od Zubera, bylo to 2:0. Tady už pro Bayern přestávala veškerá legrace, ovšem domácí hráli velmi dobře.

Bayern z vytrvalé převahy nedokázal vytěžit vůbec nic. Hlavičku Martíneze skvěle vychytal Baumann a ani ze závěrečného náporu se hosté nedokázali prosadit.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Bastaron

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Nebolo by na škodu získať bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Angažování Ancelottiho bylo největší chybou managmentu FC BAYERN BAYERN potřebuje kouče svini! typu Van Galla,Trapattoni,Klopp atd

Reagovat
Hardwell

Hlavně ze před tim nikdo neřekl ani slovo a když jednou prohrajete tak trenér je největší chyba

Reagovat
Rich

Trapattoni je trenérská legenda, ještě jednou bych ho chtěl vidět, trénovat Bayern.

Reagovat
Rich

Prohráli jsme jeden zápas zatím, nic není na škodu, alespoň Bayern bude víc pod tlakem a bude se snažit hrát líp fotbal. Jinak Ancelotti je dobrý trenér, co mi u něho vadí, že Mullera nestaví a spíš dává přednost Ryberymu a Robenovi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele