27. kolo
05.04.2017 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

VfL Wolfsburg - SC Freiburg 0:1

Wolfsburg má pod novým koučem Andriesem Jonkerem skvělou formu a v utkáních se mu daří - výtečně se změna trenéra projevila zejména na střelecké produktivitě Maria Gomeze, právě z hrotového útočníka Vlků se pod nizozemským koučem stal znovu kanonýr a v současnosti mu patří už páté místo mezi střelci ligy.

Právě německý reprezentant mohl svůj tým dostat ve středu proti Freiburgu do vedení, když dostal v osmé minutě do vápna parádní přihrávku od Vierinhy. Míč však skončil těsně vedle branky hostí, hráče s číslem 33 to však mrzet nemuselo, neboť jak ukázal opakovaný záběr, nacházel se těsně v ofsajdu.

O pět minut později to zkoušel na branku Freiburgu Bazoer, když po nepovedené hlavičce jednoho z bránících hráčů hostí zkoušel překvapit gólmana osmého celku tabulky nečekanou střelou z voleje, avšak Alexander Schwolow se blýskl povedeným reflexem a stav utkání zůstal nezměněn.

Ve třicáté čtvrté minutě se znovu mohl gólově prosadit Mario Gomez, ale i tentokrát byl proti čtyřiadvacetiletý chlapík v brance Freiburgu. Na poločas tak hráči obou mužstev šli za nerozhodného bezbrankového stavu.

Ten se nezměnil ani po návratu z kabin na druhé dějství, když v padesáté minutě po povedeném průniku do vápna zkoušel pálit Vierinha. Jeho střela však skončila jen na boční sítě a hostující kotel si mohl oddechnout.

Už to vypadalo na remízový zápas, ve kterém se branky nedočkáme, když v tom Grifo poslal v sedmdesáté osmé minutě míč do středu hřiště, tam střídající Nils Petersen sklepl balon po nabíhající Niederlechner a ten jediným gólem zápasu rozhodl o třech bodech pro Freiburg.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
HunterRomario

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele