2. kolo
10.09.2016 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

VfL Wolfsburg - 1. FC Köln 0:0

Souboj dvou týmů, kterým se vstup do letošního bundesligového ročníku povedl, diváky čekal ve Volkswagen Areně. Vlci si poradili v Augsburgu s domácím výběrem 2:0 a Kolín pro změnu na svém hřišti porazil Darmstadt. Zajímavost navíc utkání dodávala přítomnost Maria Gomeze. Na německého kanonýra čekal po příchodu z angažmá v Serii A debut v novém dresu.

Zápas jako takový však mnoho atraktivních momentů nenabídl. Ve třiatřicáté minutě dostal příležitost skórovat Osako, když se dostal za obranu Wolfsburgu, avšak Casteelse v bráně Vlků překonat nedokázal, navíc ani nezamířil mezi tyče. Stejný hráč se po startu druhého poločasu domáhal penalty po souboji s Julianem Draxlerem, v rámci kterého skončil v šestnáctce na zemi, ale rozhodčí na puntík neukázal.

O chvíli později Marcel Risse ze standardní situace zkoušel Casteelsovu pozornost nebezpečnou střelou, avšak alternativa Vlků za Diega Benaglia si s jeho ranou poradila. Příležitost tento poměrně nudný zápas rozhodnout tak nakonec měl Julian Draxler. Ofenzivní hvězda domácího celku se v osmdesáté deváté minutě ocitl s míčem v pokutovém území, ale přepočítal se s vhodným počtem kliček na akci a nic z toho nakonec nebylo. Nastavený čas pak už nic zajímavého nepřinesl a mančafty se rozešly s bezbrankovým výsledkem.

Oba týmy tak nadále drží bundesligovou neporazitelnost a mají shodně v tabulce čtyři body i stejné skóre. Utkání jako takové však příliš zajímavých příležitostí nenabídlo a duel ve Volkswagen Areně tak zaujal spíše počtem žlutým karet, kterých rozhodčí rozdal celkem pět.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele