15. kolo
17.12.2016 15:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

RB Lipsko - Hertha BSC 2:0

Lipsko se oklepalo z minulé překvapivé porážky s Ingolstadtem a nadále má šanci zůstat po podzimu na první příčce tabulky. Hertha na tom ale i přes porážku taky nebude marně.

Během úvodní dvacetiminutovky domácí ve vápně berlínského klubu třikrát nebezpečně zatopili. I nadále častěji drželi balon a při jeho ztrátě okamžitě napadali. Jejich ofenzivní akce nepostrádaly myšlenku - postrádali jenom ten gól. Toho se Red Bull Arena dočkala až pět minut před vypršením řádné hrací doby první půle.

Na konci této akce přihrál Naby Keïta do vápna Timo Wernerovi, jenž si v menším sběhu těl dokázal udělat prostor a z bezprostřední blízkosti chladnokrevně zakončil - 1:0. Podruhé se skóre měnilo až po hodině hry a prsty v tom měl aktivní Emil Forsberg, Jeho roh z pravé strany našel přesně hlavu Williho Orbana. Rune Jarstein si sice na balon sáhnul, ale to bylo asi tak vše - 2:0.

Do konce zápasu svěřenci Ralpha Hasenhüttla už zápas v podstatě jen kontrolovali. A to tak přesvědčivě, že si Hertha za celých devadesát minut (plus nastavení) nepřipsala jedinou kloudnou příležitost! Die Roten Bullen se už soustředí na šlágr šestnáctého kola, který se odehraje ve středu od 21:00 v mnichovské Allianz Areně.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Souboj 2 týmu , které ve 14. kole domrdali 10 tisíc lupenu .

Reagovat
smazaný uživatel

Book to myslí vážně? 1,64-3,64-5,65. Na Šalke ve 13. kole bylo 1,95.

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Lahvac-CZ

1:1 aspoň remízu

Reagovat
MCFC_8

Podla mna 2

Reagovat
smazaný uživatel

super Lipsko

Reagovat
eL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele