10. kolo
05.11.2016 15:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

FC Ingolstadt 04 - FC Augsburg 0:2

Zápas dvou celků, jenž zatím v této sezoně rozhodně nemohou být spokojeny se svým dosavadním postavení v bundesligové tabulce, nabídl od půl čtvrté odpoledne Audi Sport-park v Ingolstadtu. Domácí, jenž v aktuální sezoně zatím získali pouhé dva body za dvě remízy a patří jim předposlední sedmnácté místo tu přívitali Augsburg - ten stejně jako Die Schanzer před sezonou vyměnil trenéra a třinácté místo, na které před tímto víkendem svěřenci Dirka Schustera přebývali, určitě není pozice, kde by pátý celek předloňského bundesligového ročníku chtěl trávit sezonu.

Zápas dvou podprůměrných německých celků však příliš vzrušení nenabídl a značnou část utkání to vypadalo, že se oba celky rozejdou s dělbou bodů a bez branek. To ovšem změnila osmdesátá sedmá minuta. To totiž Augsburg dostal příležitost ohrozit branku domácího mužstva z přímého volného kopu, míč si postavil Raul Bobadilla a parádní ranou vymetl šibenici Hansenovy branky.

Případné naděje na možné vyrovnání pak definitivně zmařila červená karta Tobiase Levelse a následný druhý gól Augsburgu, který v devadesáté minutě vstřelil Altintop. Podíl na celé situaci měl ovšem opět Raul Bobadilla, který parádní přihrávkou svého spoluhráče v gólové pozici našel a připsal si asistenci.

Schusterovi hoši tak v klíčovém zápase získávají důležité tři body a posouvají se tabulkou alespoň dočasně vzhůru - to Ingolstadt zůstává na pozici, jenž by mu v tuto chvíli zajišťovala vstupenku o jedno německé ligové patro níže.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2X

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele