23. kolo
03.03.2017 20:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

FC Augsburg - RB Lipsko 2:2

Zase o krok blíže je mistrovskému titulu mnichovský Bayern a to ani nemusel vkročit na pažit. Jeho jediný pronásledovatel z Lipska totiž v pátek večer ztratil dva body na hřišti Augsburgu, a pokud se Bayernu podaří vyhrát v Kolíně, bude jeho náskok po sobotních zápasech už sedmibodový...

Favoritem utkání byl bezpochyby celek Ralpha Hasenhüttla, ale do vedení šlo místo toho v devatenácté minutě domácí mužstvo. Do míče se zhruba třicet metrů před brankou Lipska opřel Konstantinos Stafylidis a jeho parádní střela vymetla levý horní roh Gulácsiho branky.

Vedení však FCA nevydrželo dlouho, už o šest minut později se fotbalistům RB podařilo srovnat krok. Naby Keita našel parádní přihrávkou za obranu Tima Wernera a nejlepší střelec Býků potvrdil svou pověst kanonýra a tváří v tvář Marwinu Hitzovi poslal míč pohodlně do branky.

Ve druhém poločase vstřelili hráči Lipska i druhou branku. V padesáté druhé minutě si na rohový kop, jenž rozehrával Emil Forsberg, naskočil Marvin Compper a jeho hlavička skončila za zády švýcarského gólmana.

Přesně po hodině hry však k radosti domácích fanoušků přišla i vyrovnávací branka Augsburgu. Na konci povedeného brejku domácího mužstva byla střela Martina Hintereggera, jenž skončila druhým gólem FCA.

Další branky už následující půlhodina hry nenabídla a Lipsko tak očekáváné vítězství proti slabšímu soupeři nezískalo. Naopak Augsburg má po dnešku už solidní desetibodový náskok na sestupové pozice.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele