10. kolo
05.11.2016 18:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - 1. FC Köln 1:0

ASouboj dvou celků, jenž v dosavadním průběhu bundesligové sezony příjemně překvapují, nabídl sobotní podvečer. Fotbalisté Eintrachtu Frankfurtu museli o další účast mezi německou ligovou elitou bojovat v květnu až v barážovém dvojutkání, kde porazili Norimberk a i letošní cíle tohoto klubu logicky směřovaly spíše k záchraně a udržení bundesligové příslušnosti.

Svěřenci bývalého záložníka Nika Kovače ovšem vstoupili do nového ročníku na výbornou, prezentují se atraktivní fotbalem a po devíti odehraných utkání Eintrachtu patřilo senzační sedmé místo, které Frankfurt řadí mezi adepty na boj o evropské poháry.

To Kolínští Kozli, jenž už léta vede coby hlavní trenér Peter Stöger, sice zakončili loňskou sezonu v první polovině tabulky, ale současné čtvrté místo asi také čekal jen ten vážně nejoptimističtější fanoušek mužstva.

Příležitost přidat další body a poskočit bundesligovým pořadí ještě výše měli Kozli právě dnes, ale to by museli do zápasů vstoupit lépe - v páté minutě šli totiž do vedení k velké radosti domácího kotle frankfurští, když Gačinovič v šestnátce hlavou překonal bezmocného Tima Horna.

Šanci na vyrovnání měli Kolínští v padesáté minutě, když se k balonu ve vápně dostal Osako - tváří v tvář Hradeckému ovšem branku domácích netrefil a jelikož se gólově neprosadila ani největší ofenzivní hvězda hostí Anthony Modeste, získal Eintracht z nepříliš pohledného a atraktivního utkání tři body za výhru 1:0. Eintracht si tak připsal už pátou výhru v sezoně a bodově v tabulce dotáhl právě Kolín.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele