26. kolo
01.04.2017 15:30 CET
6 : 0
(2:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - FC Augsburg 6:0

Už jubilejní dvousté utkání v Allianz Areně čekalo na fotbalisty Bayernu Mnichov v sobotu odpoledne. Na mnichovský stadion dorazilo mužstvo Augsburgu a sedmdesát pět tisíc fanoušků na tribunách samozřejmě nečekalo nic jiného, než oslavu prostřednictvím vítězství. Ke třem bodům Bayern navíc došel po výborném výkonu, kdy nebohému FCA nedal větší šanci a šesti brankami do sítě brankáře Marwina Hitze rozhodl o debaklu.

Celé galapředstavení započalo v sedmnácté minutě, když si na přihrávku Thiaga ideálně naběhl Lewandowski a přidal svůj další bundesligový zásah. O devatenáct minut později se pak polský kanonýr proměnil na nahrávače a a poslal před bránu Augsburgu centr, jenž za záda gólmana hostí kolenem doklepl Thomas Müller. Populární fotbalista si tak připsal teprve třetí přesnou trefu v letošním ročníku nejvyšší německé soutěže.

Po návratu z kabin opět gólově úřadoval Lewandowski. Svou další branku přidal po přihrávce od výborně hrajícího Ribéryho a proti jeho střele k levé tyči neměl Hitz nejmenší nárok. O sedm minut později pak už na 4:0 zvyšoval Thiago. Španělský kouzelník se tentokrát proměnil ve střelce, když když ho parádní přihrávkou našel kdo jiný než Robert Lewandowski.

Mnichovský forvard měl tak v tu chvíli úchvatnou bilanci 2+2, kterou následně vylepšil svým třetím gólem v utkání. V sedmdesáté deváté minutě hlavičkoval po centru Boatenga Thomas Müller, s jehož pokusem si Hitz poradil, ale na dorážku polského fenoménu už nestačil.

O minutu později se druhé branky v zápase dočkal Müller, znovu po výborném balonu od Jeroma Boatenga. Bayern tak slaví výhru 6:0.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Rich

5-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele