6. kolo
01.10.2016 15:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - 1. FC Köln 1:1

Ne zrovna vydařený týden zažívají hráči Bayernu Mnichov. Slavný bavorský klub vstoupil do nové sezony na výbornou, když v úvodních pěti utkáních Bundesligy neztratil ani body a vítězství si připsal i v Champions League a národním poháru. Ve středu však po půl roce poznal hořkost porážky, když si s ním v repríze loňského semifinále Ligy mistrů poradilo v Madridu Atlético a ani sobotní duel v Allianz Areně proti Kozlům Petera Stögera se Ancelottiho svěřencům příliš nepovedl...

První poločas zápasu, který si s bavorskou šálou na krku nenechal ujít ani legendární akční hrdina a bývalý guvernér Kalifornie Arnold Schwarzenegger, příliš zajímavého fotbalu nenabídl. Zaznamenání hodná je tak až gólová střela Kimmicha ze čtyřicáté minuty, která jen podtrhuje vynikající střeleckou bilanci, kterou se tento defenzivní záložník v této sezoně může honosit. Tentokrát mu ke gólu pomohla Juan Bernat, jenž dnes dostal na levé straně bavorské obrany přednost před Davidem Alabou a za důvěru se Ancelottimu odvděčil gólovým centrem, na jehož konci byl Joshua Kimmich, hlavička a vedení 1:0.

Do druhé půle poslal italský stratég Thomase Müllera, který nahradil po zranění se vracejícího Arjena Robbena. Německý forvard, který trochu překvapivě dnes nebyl vybrán do zahajovací jedenáctky se ukázal už v padesáté minutě, když vyslal na Hornovu branku střelu, která jen těsně minula svatyni kolínského brankáře.

O pět minut později rozehrával Xabi Alonso roh a na dva nula pro mnichovské mohl zvýšit Javi Martinez, avšak jeho hlavička skončila jen na Hornově vzdálenější tyči. Místo toho se za chvíli prosadili Kozlové. Vyrovnávací branku vstřelil nepříliš překvapivě Anthony Modeste - osmadvacetiletý francouzský útočník je pro své mužstvo nepostradatelný a potvrdil to i dnes, když po Risseho centru překonal Neuera.

Více gólů už utkání nenabídlo a Bayern tak poprvé v sezoně bodově tratil - v čele tabulky však nadále zůstává.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
p-e-t-k-o

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele