3. kolo
16.09.2016 20:30 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

1. FC Köln - SC Freiburg 3:0

1. FC Köln zatím v této sezoně zvládá domácí utkání na výbornou. A díky tomu se na nějakou dobu vyšvihnul do čela bundesligové tabulky.

V úvodní patnáctiminutovce měli Freiburští větší procento držení míče, ale první velkou šanci si vytvořili domácí, jmenovitě Marcel Risse. Na gól se však čekalo až do 29. minuty. A bylo to po Risseho centru od rohového praporku. Modestemu pranic nevadilo, že hlavičkoval zády k bráně. Od vzdálenější tyče se totiž míč stejně odrazil za čáru - 1:0.

Alexander Schwolow si ani nestihnul na účet obrany pořádně zanadávat a už tahal kulatý předmět ze sítě podruhé. Tentokrát to byl Yuya Osako, kdo využil zaváhání jednoho z defenzivních borců Freiburgu a z pravé strany velkého čtverce narýsoval přihrávku před prázdnou bránu, kam si mezitím naběhnul Leonardo Bittencourt - 2:0.

A do poločasu to bylo ještě veselejší, jelikož Anthony Modeste uklidil hlavou mezi tři tyče dlouhý Sörensenův aut - 3:0. Osmadvacetiletý forvard se v této sezoně trefil potřetí. Nicméně tenhle duel pro zranění nedohrál. Deset minut před konce ho vystřídal Miloš Jojić. Po změně stran sice už góly nikdo nepřidal, ale to neznamená, že by to bylo na Rhein-Energie-Stadionu bez šancí.

Hned tu první si ve 46. minutě připsal Florian Niederlechner, ale mířil těsně mimo, takže snížení se nekonalo. Pak se hlavně střídalo a další pokus toho samého hráče likvidoval těsně před Modesteho odstoupením Timo Horn. Kozli si tedy před zápasy se Schalke a Lipskem pořádně zvedli sebevědomí. Na Freiburg čekají v rámci vloženého kola Hamburger SV, a poté o víkendu Borussia Dortmund.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele