23. kolo
04.03.2017 15:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

1. FC Köln - Bayern Mnichov 0:3

Po kanonádě, kterou v Allianz Areně před týdnem odnesl Hamburk, se mnichovský Bayern vydal do Kolína, kde se střetl s místními Kozli.

První velkou šanci měl hostující celek v sedmnácté minutě, když Kesslerovu pozornost zkoušel z dálky Douglas Costa. Jeho střela ze střední vzdálenosti směřovala k pravé tyči kolínské branky, avšak gólman domácích Kesslera, jenž zaujal místo v brankovišti místo zraněného Horna, si s jeho pokusem poradil.

Svěřenci Petera Stögera poprvé v utkání zahrozili o tři minuty později. Nebezpečnou hlavičku vyslal na branku Bayernu ve dvacáté minutě Juja Osako, avšak připravený Manuel Neuer, jenž proti Schalke ve středu načal už druhou stovku čistých kont v dresu mnichovského velkoklubu, balon vyrazil na rohový kop.

O šest minut později už šel favorit do vedení. Po rohu se míč dostal do šestnáctky, kde se k němu dostal Javi Martínez a domácí se poprvé radovali. Druhá branka Bayernu přišla až těsně po startu druhé půle. Ve čtyřicáté osmé minutě se z levé strany prosadil Juan Bernat a jeho střela skončila v síti.

Bernat, který dnes dostal v základní sestavě na levém beku přednost před Davidem Alabou, jenž se naopak přesunul do středu obrany k Martínezovi, byl namočen i v další a poslední brance mnichovských. Už běžela poslední minuta utkání, když čerstvě čtyřiadvacetiletý španělský obránce poslal ze strany míč na penaltu před Francka Ribéry, a ten, obránci nehlídán, upravil přesnou střelou skóre na konečných 3:0.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 BAYERN

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele