4. kolo
13.09.2015 15:30 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

TSG Hoffenheim - Werder Brémy 1:3

Werder porazil Hoffenheim a už má na kontě po čtyřech odehraných zápasech sedm bodů. Oproti tomu domácí stále čekají na první výhru.

Brémští příznivci s velikou radostí opět přivítali Claudia Pizzara, jenž se ve Wirsol Rhein-Neckar-Areně dostal na hřiště až v 82. minutě. Přeci jen bude třeba nejdříve zapracovat na fyzické kondici. Pouze z lativičky tedy sledoval, jak v úvodní dvacetiminutovce dvakrát hlavou zahrozili jeho spoluhráči Aron Jóhannsson a Assani Lukimya poté, co jim míč z rozehrávky standardní situace naservíroval Zlatko Junuzović.

Hostům se dařilo zdržet zkrátka Jak Kevina Kurányiho, tak jeho jmenovce Vollanda, tak Marka Utha, přičemž sami nadále hrozili. Nedlouho před vypršením první třetiny utkání jen o kousek minul pravou tyč Junuzović. Skóre se ovšem měnilo až v samotném závěru první půle a zřejmě nikdo na stadionu nebyl překvapen tím, že branka padla do domácí sítě.

Theodore Gebre Selassie ze své pravé strany nacentroval do vápna, kde přiťuknul (ačkoliv spíše náhodou) Anthony Ujah balon Junuzovićovi, který stál čelem k bráně a kulatý předmět poslal z voleje placírkou po zemi do dolního rohu brány - 0:1. Jen čtyři minuty po změně stran bylo ale zase srovnáno.

Mark Uth poslal od levé lajny vymazlenou přihrávku za obranu čerstvě nastoupivšímu Eduardu Vargasovi, jenž ve skluzu z hranice pokutového území procedil míč mezi nohama brankáře Felixe Wiedwalda - 1:1. Pak až do 90. minuty panoval v hoffenheimské areně relativní klid, ačkoliv šance k vidění byly. O první dvě se po vyrovnání postarali Fabian Schär a Kevin Volland.

Ve druhé minutě nastaveného času propadl míč do šestnáctky až k Pizzarovi, jenž na sebe přilákal pozornost hned tří obránců Hoffenheimu, čímž uvolnil prostor pro ve vynikající pozici číhajícího Anthonyho Ujaha, který levačkou podél padajícího Olivera Baumanna poslal celek z hanzovního města v ten správný čas do vedení 2:1.

Viditelně zaskočení domácí o pouhou minutku později jen přihlíželi pohledné akci Werderu na jeden dotek, kterou po skvostné obloučkové přihrávce Fina Bartelse zakončil Junuzović zblízka střelou k přední tyči, což Baumann evidentně vůbec nečekal - 1:3. V souboji dvou českých reprezentantů - Pavel Kadeřábek vs. Theodor Gebre Selassie - se tedy radoval ten druhý jmenovaný.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Přeji Vám to 1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele