24. kolo
02.03.2016 20:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Hoffenheim porazil Augsburg a drží se na dosah bezpečné zóně

Sinsheimský celek po vítězství nad Mainzem zvládl i domácí zápas s Augsburgem a přiblížil se klidným vodám na rozdíl tří bodů. Naproti tomu bavorsko-švábský celek má na svého protivníka k dobru jen čtyři body...

Důležité utkání mezi dvěma celky namočenými do sestupové bitvy se rozbíhalo pomalu, během úvodních minut tak nejvíce zaujalo dvojí ošetřování na hostující straně. Lékařský personál Augsburgu musel postupně ošetřovat Hitze a Caiubyho, ani jeden z nich ale nemusel střídat.

Poté přišla i první možnost, ale Finnbogason na pozorného Baumanna recept nenašel. Udeřilo však na opačném konci hřiště: Vargas sice ještě zamířil do tyče, následně však Ochs vrátil mičudu do ohně a Volland po dlouhých 1083 minutách znovu skóroval v Bundeslize - 1:0! Ještě do pauzy ale bylo srovnáno, když se z pokutového kopu trefil hostující kapitán Verhaegh.

Ve druhé půli se dlouho hrálo jen od vápna k vápnu a mnoho zajímavých situací tak k vidění nebylo. To platilo až do 58. minuty, kdy neúspěšně z dálky zkoušel štěstí Amiri. Volland poté oslovil Utha, ten ale pro změnu orazítkoval jenom břevno hostující svatyně! Následně se Volland po souboji s Gouweleeuwem dožadoval odpískání penalty, rozhodčí Winkmann však do píšťalky odmítl zadout.

Další možnost měl zhruba pětadvacet minut před závěrečným hvizdem Kadeřábek, hlavou však na Hitze nevyzrál. Nakonec se však TSG přece jen dočkalo: Kramarić našel Utha, jenž přece jen poslal balón mezi tři tyče - 2:1! Hosté se pak snažili srovnat krok bez výsledku.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele